Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'More je kopno': Narod treba odlučivati o arbitraži

kosor-pahor
AFP
22.11.2009.
u 19:34

Unatoč tome što je ratificiran Sporazum o arbitraži između Hrvatske i Slovenije, akcija “More je kopno” nastavit će potpisivanje peticije za referendum do 29. studenoga 2009.

Akcija “More je kopno” u samo četiri dana, od ponedjeljka do četvrtka, potpisivanja peticije za raspisivanje obvezujućeg referenduma prikupila je 14.500 potpisa.

Kako ističe županijski koordinator organizacijskog odbora za Splitsko-dalmatinsku županiju Krešimir Jelovac, dosegnut će potrebnih 10 posto ukupnog biračkog tijela potrebnih za referendum.

Unatoč tome što je ratificiran Sporazum o arbitraži između Hrvatske i Slovenije, akcija “More je kopno” nastavit će potpisivanje peticije za referendum do 29. studenoga 2009. jer kažu da hrvatski narod zaslužuje o tako važnoj stvari odlučivati izravno, a ne preko prevrtljivih političkih elita.

Tvrde da sama ratifikacija Sporazuma neće utjecati na ishod peticije o referendumu te da sve ovisi o narodu koji treba iznijeti peticiju do kraja i tako poništiti učinke sramotne ratifikacije, piše u priopćenju koje potpisuje Jelovac.

Ključne riječi

Komentara 198

MO
momak23
22:26 22.11.2009.

Naše nedamo tuđe nećemo..Mislim da ni vlada neće dopustiti da se oskvrni hrvatski teritorij!!

MB
mr_brown
21:30 22.11.2009.

nevjerovatno! udbaški hdz agitatori nikad ne spavaju! :-)

MO
momak23
10:34 23.11.2009.

mediji su sve prenapuhali,hrvatska NEĆE ostati bez mora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije