Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osude masakra u parizu
Povratak na članak

Svijet zgrožen napadom u Parizu, sućut izrazili Josipović, Grabar-Kitarović, Milanović...

François Hollande rekao je da je riječ o barbarskom činu

Komentari 47

LI
liskovaca
14:39 07.01.2015.

evo plodova multikulturalnosti! Uživajte!!!!!

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:29 07.01.2015.

Malo je vec kasno za ovakve napade u Francuskoj.Dok oni promotitaju slobodu a oni u isto vrijeme prave atentat na gradane Francuske. Ovo je proslo malo predaleko i to izvan kruga demokracije, sa njima triba postupat na gori nacin nego su to oni postupali prema nevinim gradanima.

VL
Avatar damtiga
damtiga
16:13 07.01.2015.

Zaboravih pitati autore ovoga uratka: Je li i Duro Glogoški izrazio sućut?

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:06 07.01.2015.

Medjutim kada njihov UAV (dron) raskomada dvadesetak civila u Pakistanu ili Afganistanu Jemenu ili Somaliji ili Siriji onda je to "kolateralna steta" i izrazi zaljenje zbog promasenog "cilja", i idemo dalje. Nitko ne bombardira Svicarsku, tamo nema "terorizma" a razlog je jer ni oni nikoga ne bombardiraju pa im se bombanje ne vraca kuci kao svaki bumerang.

VL
WC
wCROw
14:30 07.01.2015.

Nije li svako ubojstvo gnjusno ili to Englezi rade humano.

VL
Avatar rajetin
rajetin
16:06 07.01.2015.

Koja ljiga od naslova! "Svijet zgrožen napadom u Parizu, sućut izrazili Josipović, Grabar-Kitarović, Milanović". S kojeg to položaja KGK izražava sućut? Sa zamrznutog položaja u NATO-u? Iz horizontalnog položaja u svojoj spavaćoj sobi? Kakvo odurno novinarstvo u službi dnevne politike! Fuj! Fuj! Fuj!

VL
LI
liskovaca
15:00 07.01.2015.

mislim da se englezima tresu gaće! dok engleski muslimani imaju po desetero djece, sebični englesi imaju pse i mačke! Oni su sljedeći na redu!

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
15:06 07.01.2015.

Ko ubija nevinu muslimansku decu po bliskom istoku i severnoj Africi , ko se sprda sa prorokm Muhamedom i pljuje po muslimanima sve više ... e onda taj izazove sve ovo . Lete glave , trebali su misliti ranije daa batina ima dva kraja. A tek će nahebati , nek se ne zavaravaju. Nek Francuzi a i svi ostali uzmu čitati svog Nostradamusa, biće im dovoljno da znaju šta ih čeka i šta im je činiti .

VL
Avatar damtiga
damtiga
18:22 07.01.2015.

Ivo Sanader? Je li i on izrazio sućut?

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
14:28 07.01.2015.

Ono što ste posejali sad ćete žnjeti .Amin. E pa gospodo , dok ste širili "demokratiju " po blisskom i srednjem istoku te severnoj Africi , tada nisti razmišljali da ta vaša demokratija ne može da uspe u drugoj civilizaciji.. Zato je ovo samo početak velikog terora i agonije koja će uslediti na zapadu Evrope .

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
17:52 07.01.2015.

Nije Multikultura uzrok vec Religija i nepostovanje Sekularizma !!!! Radikalno:Jedini pravi lek je zabraniti agitaciju svih religija pocev od nastave po skolama pa nadalje ....Zakonom zabraniti javni izlazak svih ovih Kardinala i Mitropolita u mantijama , zlatnim krstovima i kecama.Nacionalizovatiti nj.(ukradenu) imovinu ,ukinuti drzvani proracun Crkvi i proglasiti ih za Sekte( jer dokaza o onom svetu do dandanas nisu polozoli ) paa neka se same od milostinja i doprinosa financiraju.Bogosloviju i sl.ustanove zabraniti najbolje pretvoriti u socijane stanove . Oporezoveti dalju proizvodnju crkvenih firmi ( proizvodnja vina sveca,lekova i bla bla ). Ne dozvoliti bakterijama da se razmnožavaju.Total !!!

VL
KO
kojesta
13:33 07.01.2015.

francuska je politicki i privredni kaos. sumnjam da ce itko ovom etnickom metezu stati na kraj. evo i njemacka je podijeljena, svadjaju se u duz i poprek. za hr. znamo, tu se polemizira na vijeke o antifasizmu, tamo o islamizmu. u svedskoj je mozda jos i gore nego li drugdje. tamo vec imaju 20 tzv. "no go" podrucja,. to znaci podrucja gdje su hitna pomoc ili vatrogasci morali cekati policiju da udju unutra. to su podrucja getoiziranih muslimana. oni su tako samostalni da imaju i svoje vlastito sudstvo. vise se ne usudi niti svedska policija u ta podrucja. eto dotle smo dosli s miroljubivom eu. spanjolska i njemacka razvijaju se u policijske drzave. po svuda - jel to etnicki (multikulti), ili socijalni, ili kakav drugi sukob, ali takvi sukobi su ocito pozeljni. i sam shauble je rekao pred desetak god. da bez kaosa ne mogu stvoriti nesto novo. sad dodajte u taj cuspajz jos i briselsku birokraciju koja odredjuje sto smijemo a sto ne, pa medije koji naredjuju kako smijemo a kako ne smijemo misliti, pa eu-financ. mafiju koja nas polako ali sigurno pljacka do kraja, onda je cijela slika jasna. nije cudo da evropski narodi proklinju svoju vip-elitu i idu na ulice. eu=tamnica naroda.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:11 07.01.2015.

Francuska je prva pocela napad na Libiju, a tek su se onda uljucili drugi NATO-ovci, tako da me ne cudi da se njima sada prvo "isplacuju kamate" zbog "uspjesnog" izazivanja totalnog kaosa u nekad stabilnoj zemli Libiji na cijem celu jest bio diktator ali je ipak bila u puno boljem stanju nego sada uvodjenjem kaosa od strane "zapadnih demokracija". Dan danas Francuzi bombardiraju djelove Sirije (svoje bivse kolonije) navodno boreci se protiv Islamista koje su zajednos Amerima i Britancima oni stvorili da bi srusili Asada.

VL
Avatar damtiga
damtiga
17:01 07.01.2015.

A Željka Markić? Je li i ona izrazila sućut?

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
01:12 08.01.2015.

ma sta se Kitarovicka ima javljati?

VL
SJ
Sve je uzalud
13:35 07.01.2015.

............ovaj je lud kao kupus on pojma nema gdje je problem................pojma nema.............šta globalizacija pakira nadljudskim pravima...........naravno i neprirodnim.........

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:05 07.01.2015.

Grabar Kitarović kojaje lobirala i pritiskala Hrvatsku da isporuči oružje "dobrim islamistima" trebala bi barem šutjeti! Njezin angažman je nanio ogromne štete ugledu Hrvatske, danas se s tim oružjem sovjetskog porijekla ali iz hrvatskih skladišta ubija u Iraku i Siriji a izgleda i u Francuskoj. Znam, dobit će izbore, ali naoružavanjem islamista i to "dobrih" zauvijek nas je sve osramotila. Ali zato karijera u NATO-u i Trilaterali ide izvrsno, cijele joj sportske dvoranje čestitaju. E pa neka, neka tako bude, ne zaslužujemo ništa bolje, neka prevagnu autobusi iz BiH koje će organizirano, kako su najavili, dovesti HDZ. I neka i dalje po nalogu NATO a preko ljubazne Grabar Kitarović isporučujemo oružje "dobrim islamistima", postali smo svjetski šljam koji je izgubio kompas i ugled samo da bi neke osobe dočepale se položaja. Bit će to doslovce krvava pobjeda Grabar Kitarović!

VL
Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
15:01 07.01.2015.

Javili se oni, a prvi su na listi u terorizmu, ''preventivnim ratovima'' i tarasenju nafte po Bliskom istoku. Oni ostave milijune zrtava iza sebe, porusenih sela, kuca i ubijenih civila, pa nikom nista. Oni su ih i doveli u Europu, svu tu masu izbjeglica sto su im porusili njihove domove.

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:58 07.01.2015.

Cudim se komantarima izgleda neko sakreno zadovoljstvo. Izgleda mi da u ovakvim trenucima trebali bismo svi, koji smo iste kulture, da je takav napad gnjusan i da smo se i mi slucajno mogli naci tu jutros kao sto se mozemo naci sutra bilo gdje i izgubiti zivot u ime "Alaha"

VL
OG
Oger
16:36 07.01.2015.

Ma vidi naslova! Stavili Klotildu medju predstavnike drzave. Za moje pojmove to je uredjivacka politika ista kao i katolicki list iz 1941.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.