Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove crne vijesti
Povratak na članak

Moody's snizio kreditni rejting Hrvatske na razinu 'smeće'!

Hrvatska sada ima najlošiji kreditni rejting od siječnja 1997. Moody’s je upozorio ulagače da posuđivanje novca Hrvatskoj predstavlja značajan rizik.

Komentari 208

Avatar drug tito
drug tito
08:42 01.02.2013.

Pa kako? Pa zašto? Uveli su fiskalne blagajne, uskoro će porez na nekretnine, digli su PDV na 25%, podigli su sve režije...i još uvijek NIŠTA!!!! Nesposobni kukurikavci nas vode u propast!

VL
MF
maca faca
08:43 01.02.2013.

kolektivna ostavka prijevremeni izbori e moj narode-PROBUDI SE

VL
FM
f.malek
17:40 01.02.2013.

Gospodin Linic Prica o SMECU-To je Normalno i jos kada vide te silne Kuce i Farme PORUSENE nece ni ulaziti u posao sa UMORNOM Hrvatskom

VL
DU
Dudek
22:57 01.02.2013.

Nije nam nitko snizo reiting. To su učinili naši politiko ekonomski stručnjaci. Samo neznao gdje su oni dobili diplome? Po nihovom radu vidimo da je tu bilo malo čudno. Dobro pričaju.Na dijelu su za sebe. Rajo umri i Bogu si teška!

VL
AC
acer
11:07 01.02.2013.

Ulazimo u EU sa statusom smeća. Odlično.

VL
KO
kolarjeva3
16:06 01.02.2013.

Da, Elan , Fructal i Gorenje još postoji a Jelovica je propala. Sva trojica Križaj, Daneu i Jelovac su živi i zdravi !

VL
Avatar broz
broz
09:16 01.02.2013.

Kakva vlada,takav i rejting.Treba ih poslati na tu razinu.

VL
PI
Pijun8
09:17 01.02.2013.

Zabava je gotova. Stže račun.

VL
AB
A.B.
07:25 01.02.2013.

Rejting nam je srušen zbog izostanka gospodarskog oporavka Sada se treba raspitati u cijoj je odogovornosti oparovak hrvatske ekonomije? uj, opet se netko uvalio u fotelju i pametuje! good job government! thumbs up!

VL
OB
-obrisani-
07:25 01.02.2013.

Kakva vlada takav reiting..............

VL
ĐB
đuka_begović
07:30 01.02.2013.

ništa novo...............jasno je kao dan kome je u interesu ovakav rasplet događaja u Hrvatskoj....proglasi smećem, uništi papirnato..............pokupuj jeftino, stvori ovce koje te skušaju i ne razmišljaju svojom glavom.......fuććka se njima, tim kvaziagencijama u vlasništvu korporacijai financijskih obitelji.................ma TKO su oni da nama određuju gdje smo, što smo i kako ćemo...........luđi smo od njih kad pristajemo na tu igru.

VL
LA
larala
08:02 01.02.2013.

rejting smece a, bitno je da ministrica pusic poklanja lovu od štediša ljubljanske banke slo, bitno je da mi uđemo u eu, da naši politicari dobiju eu place jer u hr novac pojedoše porezi i nameti...bitno je da ova vlada prica o uvođenju reda, o radu i redu a, to što ce narod sutra ostati i bez teško stecenog krova nad glavom nema veze....bitno da ministar linic ima sve pod kontrolom, glumeci velikog brata i vireci u svaki dom..... ma, bravo vlado.....ajmo još jedan porez, još jedan namet, još jedan poklon slovencima.....ajmo, ovu zemlju treba uništiti do kraja

VL
BO
bomba
07:46 01.02.2013.

01.02.2013. u 07:30h đuka_begović je napisao/la: -------------------------------------------------- Zar ti treba sa strane govoriti da nam gospodarstvo propada. Ma ne propada, ono je u slobodnom padu bez padobrana. Severina je imala prije izbora broš sa brojčanim iskazom broja nezaposlenih. Od tadaa a to nije davno bilo malo više od godinu dana bez posla je ostalo 80 000 građana RH. I ti kažeš tko su oni da nam nešto govore. Samo pogledaj pad zaposlenosti i pad aktivnosti u gospodarstvu i uvidjet češ da smo u gabuli a na sve to dobili smo nove namete koje usporavaju rast. Gdje su novci od ubranog poreza? Ma nisu oni ništa više ubrali poreza samo su građane i poduzetnike bacili na koljena a porez je u konačnici manje ubran nego da je došlo do smanjenja poreza. Vlada je povečanjem nameta zarobila novac i nije mu dozvolila da se obrće a ako ti ti nije jasno ja ne znam što bi ti trebalo biti. Bivšu vladu koja je bila nesposobna po ovom pitanju je zamijenila nova koja ne zna što joj je činiti.

VL
OB
-obrisani-
07:48 01.02.2013.

BRAVO, Ostojići, Jovanovići, Linići, Zakošeki, Čačići, Bernardići, I naravno, Zokići ! Čestitam !

VL
OB
-obrisani-
07:50 01.02.2013.

Ups! Zaboravih Vrdoljake i Josipoviće, I njima veliko hvala za pljuvanje po Hrvatskoj od postanka čovječanstva pa do danas.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:51 01.02.2013.

To znači da nam strane banke neće posuđivati novac.

VL
OB
-obrisani-
07:53 01.02.2013.

A sve cestitke hrvatskoj vladi , naravno velikom vodji Milanovicu i kandidatu za osobu godina Linicu , Bravo ! Samo tako treba, do kraja vaseg mandata vise se nezaposleni nece ni morat brojat - pocet cemo brojati onu nekolicinu zaposlenih

VL
BO
bomba
07:55 01.02.2013.

Kad se sjetim kako su poslije Sanaderovog odlaska svi u glas govorili da trebaju napokon sposobni doći na vlast i da se raspišu prijevremeni izbori. Sve što je aktualna vlada nudila ovi su pobijali kao oporba i stalno govorili kadd mi dođemo na vlast znamo što je dobro za RH. Kad se sjetim demostrativnih napuštanja sabora zato što nisu mogli pobiti većinu i uvijek su govorili kako večina u saboru ne donosi dobro RH. Dođoše na vlast stručnjaci koji su toliko sve ponižavali kao oporba i takvu sz dreku dizali a sada smirenim tonom pokušavaju nešto reći ali ne znaju što jer nema više kome se derati. Sve ono što je prethodna vlada pokušavala progurati a oni raznim ultimatumima nisu dozvoljavali takvo što a najočitiji je prijedlog promjene kolektivnih ugovora koji danas oni zagovaraju a dok su bili oporba skoro su tražili linč vlade. Da su to tada dozvolili danas ne bi imali problema ni tužbi zbog jednostranog raskida ugovora. Ona vlada nije bila dobra ali se ova bahati a nema razloga za to jer sve što su doirnuli ono se osušilo.

VL
BO
bomba
08:03 01.02.2013.

01.02.2013. u 07:53h zg-trešnja je napisao/la: ajde u ovom truležu od Države.. ------------------------------- Slažem se s tobom. Ako imaš PTSP onda ti mora pisati u ispravama da si obolio od PTSP-a. Svaki oboljeli od PTSP-a potencijalna je opasnost po okolinuu i trebamo se zapitati kad netko nastrada kad nastupi kriza u glavi. Meni je njih žao ali su dobili od države skrb i ja ne znam što još im treba ali im treba ukinuti neka prava koja uživaju jer oni moraju znati da su opasni po okolinu kad im dođe žuta minuta. Isto tako ne može oboljeli od PTSP-a biti ministar. Kaže ministar ja dok obnašam dužnost ministra neću primati skrb i mirovinu koju imam zbog PTSP-a. Ma ministre ti ne možeš obnašati dužnost ministra jer za sve nas vrijedi da donesemo ljekarsko uvjerenje da smo zdravi kad stupamo u radni odnos samo za vas u vladi to nije potrebno. Kako bolestan čovjek u glavu može biti ministar? I još zamrzno mirovinu dok je na funciji. Ma dajte moilm vas kuda ide ova država?

VL
IN
insignia
08:42 01.02.2013.

Usput samo... Za Kosorice novine su divljale s naslovima o haraču..Danas??? Gdje ste novinari?

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.