Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki sud:
Povratak na članak

Monsantov 'ubojica korova' uzrok je karcinoma

Početkom ožujka Sud EU odlučio je da Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) mora objaviti sve studije o rizicima za nastanak raka koje možemo povezati s glifosatom, složivši se s argumentima Kluba zastupnika Zelenih/ESS-a o postojanju javnog interesa za transparentnost tih podataka

Komentari 14

DU
Deleted user
19:14 21.03.2019.

Do skora su o ovoj temi pisali da je teorija zavjera.

VL
ST
stomugromova
19:04 21.03.2019.

Monsantno je Rockfellerovo sjeme zla.Samo monstrumi mogu tako nešto napraviti prirodi i živim bićima.A sve radi pohlepe zbog monopola na proizvodnju hrane,trovanja ljudi diljem svijeta da bi se stvorilo tržište bolesnih pacijenata za farmaceutsku industriju i kontrolu rađanja.Još krajem 80-tih prošlog stoljeća,Rockfellerova Zaklada je radila pokuse sa kukuruzom u koji su ubacili gen koji proizvodi protein sa spermacidnim djelovanjem.A sve pod krinkom UN pomoć gladnima.Kao nahranit će gladne Afrikance,a zapravo su ih htjeli sterilizirati da oslobode prostor za vađenje mineralnih sirovina svojih korporacija.Čuvaj se Danajaca kad ti nose darove.Dok nije prodan i udružen sa Bayerom,Monsantno je bio nedodirljiv.Nikakve studije koje bi dovodile u pitanje štetne posljedice glisofata i gmo sjemena u odnosu na zdravlje,nisu imal šansu proći.

VL
BL
bljak007
19:39 21.03.2019.

Nije to jedini herbicid koji kancerogeno djeluje na ljude. Ima toga još puno puno.

VL
Avatar Danijel_Hržić
Danijel_Hržić
19:10 21.03.2019.

A naša vlada ga odobrava da ni ne trepne, lako njima, oni si mogu priuštit isključivo ORGANSKU prehranu a stoka sitnog zuba neka se truje! No narod glasa za njih a ne ŽIVI ZID koji več godinama govori protiv MONSANTA,ANTA, GMO-a,glifosata i svih monstruoznosti kje su nam HDZ-SDP nametnuli preku EU DIREKTIVA,direktiva=DIKTATURA! Bruxelles umjesto Beograda! Mislite da je slučajno da svaki 5-ti umrli umre od raka?? Da iam toliko neplodnih? Toliko alergija? Ljudski organizam je skoro savršen stroj i nije normalno da se ovo događa sve navedeno.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
03:31 22.03.2019.

Monsanto je neke narode riješio problema gladi.

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
19:54 21.03.2019.

A niste vjerovali Pernaru. Za kaznu popijte duplu dozu vitamina C!

VL
KO
koraknaprijed
19:32 21.03.2019.

Lijenost je najvece zlo na svijetu,kao sto strucnjaci kazu 40% Hrvata ne zeli raditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.