Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjedanje HBK
Povratak na članak

Mons. Mate Uzinić: Radimo na tome da se i razvedeni mogu pričestiti

Važno nam je da se nitko ne osjeti odbačenim. I s druge strane, da ne izgubimo iz vida da su brak i obitelj ‘radost ljubavi’ – rekao je mons. Uzinić

Komentari 4

NA
Narod
12:23 23.10.2021.

Je li to NWO?

VL
NA
Nadalinaaa
12:32 23.10.2021.

Bergoglio je prije tjedan dana otvorio veliku biskupsku sinodu koja će trajati dvije godine, a koju mnogi nazivaju „III. vatikanski sabor“. To je sinoda od koje se očekuje da će u potpunosti IZMIJENITI Katoličku crkvu kroz dugotrajni proces „savjetovanja“ i „osluškivanja“ o tome kakva bi Crkva trebala biti, uključujući i savjetovanje sa poganima i katolicima koji ne prakticiraju svoju vjeru. Ovo je Great Reset u Vatikanu kako bi se priklonili novonormalnom svijetu s geslom "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer!"

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:30 23.10.2021.

Brak bi trebalo biti radost ljubavi. A, sta raditi kada je nestane bez povratka? Zivot nije shema.

VL
OB
Oblivion
07:33 23.10.2021.

Uuuu, pričest, ali vam ne smeta dok vam plačaju mise, sprovode, krštenja, blagoslove i pune škrebicu nedjeljom. Licemjeri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.