Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snima film

Monika Belluci u Trebinju: Ovo je moj prvi dolazak u Srbiju!

Monika Belluci
Benjamin Kovac/Zurnal24/PIXSELL
20.01.2013.
u 08:52

Postat ću Srpkinja u ratnom filmu čija se radnja odvija na ovim prostorima. Paralelno s ratnom, odvija se i ljubavna priča. Znam da će biti puno nasilja, ali i poetike i čistih emocija

Talijanska glumica Monika Belluci, igrat će glavnu ulogu u filmu "Ljubav i rat" srbijanskog redatelja Emira Kusturice, potvrdio je sam redatelj. Film će se snimati od svibnja do kraja lipnja u bosanskohercegovačkom mjestu Trebinje, piše France 24.

- Ovo je moj prvi put da sam u Srbiji, rekla je glumica, pogriješivši prilikom pozdravljanja predsjednika Republike Srpske Dodika Milorada. Kusturica ju je odmah ispravio pojasnivši da se nalaze u Bosni i Hercegovini, a ne u susjednoj Srbiji.

- Postat ću Srpkinja u ratnom filmu čija se radnja odvija na ovim prostorima. Paralelno s ratnom, odvija se i ljubavna priča. Učit ću srpski za potrebe filma. Ostat ću Talijanka od glave do pete. Film je najveća strast, ali moje kćeri su uvijek na prvom mjestu, zaključila je Belluci. Znam da će biti puno nasilja, ali i poetike, i čistih emocija, rekla je glumica u intervjuu za Novosti.

>>Monica Bellucci vladinim je zrakoplovom sletjela u Banja Luku

Komentara 15

OB
-obrisani-
09:47 20.01.2013.

a viđu je samo kako je lepa....ko dobar dan....suncem okupan mamma mia....bella signorina....aaaaaa

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
09:22 20.01.2013.

A čime se ova u pravom životu bavi!

MA
marinkomarinko
11:13 21.01.2013.

žena je pobijedila vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije