Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva u susjedstvu

Monica Bellucci vladinim je zrakoplovom sletjela u Banja Luku

monica (1)
Pixsell
19.01.2013.
u 16:29

Nakon prijema planiran je glumičin posjet Andrićgradu te odlazak helikopterom u etno selo Drvengrad.

Talijanska glumica Monica Bellucci sletjela je na banjalučki aerodrom jučer oko 13.30 gdje ju je dočekao Emir Kusturica. Sa srpskim redateljem otišla je na prijem kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

– Vaš predsjednik je jako šarmatan muškarac, a ovo je moj prvi posjet Republici Srpskoj – izjavila je Bellucci, a prenosi Dnevni Avaz. Nakon prijema planiran je glumičin posjet Andrićgradu te odlazak helikopterom u etno selo Drvengrad. Tamo je već Audrey Tautou (35) koja je kad je stigla s Kusturicom ispijala rakiju. Kao glavna zvijezda Kušturičina filma “Ljubav i rat” čije snimanje počinje u svibnju u Trebinju Bellucci u Srbiji ostaje do 22. siječnja.

– Monica i ja dugo se poznajemo i drago mi je što će prisustvovati festivalu jer privlači puno pažnje – rekao je Kusturica.

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar dott980
dott980
18:54 19.01.2013.

Monika Banjalući

DU
Deleted user
22:05 19.01.2013.

Ako je avion letio preko Hrvatskog zracnog prostora trebalo je taj let zabraniti !!!

SE
sestrićna
18:13 20.01.2013.

srbi se talijanki hvale hrvatom andrićem u pratnji bošnjaka kusturica--dajte ljudi objasnite jadnoj ženi da joj mažu oči--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije