Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Capak ugostiteljima: 'Molio bih ih da se suzdrže od prosvjeda, u nekim država vlada policijski sat!'

Danas je održan i sastanak s predstavnicima AstraZenece

Komentari 7

SJ
Sve je uzalud
23:14 02.02.2021.

...na nivou Europe bez obzira na situaciju dolazi do popuštanja....svugdje su neredi....sad će oni tobože popustiti....

VL
NA
Nadalinaaa
23:11 02.02.2021.

Trideset znanstvenih studija potvrđuju štetnost/beskorisnost mjera zaključavanja. Zašto u javnosti nismo čuli o tim studijama, i zašto naš Stožer i Vladin savjet za covid nisu iznijeli svoja mišljenja o njima? O znanosti nema javne rasprave, jer se radi o dogmii i digtaturi nevidljivih gremija.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
22:05 02.02.2021.

Britanska škola u Zagrebu SVO OVO VRIJEME RADI NORMALNO: Učenici svih razreda, od vrtića do maturanata, svo su vrijeme u školskim klupama, sportski treninzi i natjecanja se ne prekidaju. Očito pravila nisu za sve jednaka. Dok se neki ne trebaju "suzdržati", za ostale je interventna policija.

VL
DU
Deleted user
23:09 02.02.2021.

Pogledajte capak i prijeti švedska i Bosna sve radi sve ja laž pandemija ne postoji ako capak i Markotić dokažu da je netko umro od korone to če bit senzacija

VL
CV
cvitanich
23:10 02.02.2021.

Mjere ne treba ublažiti. Dapače, treba ih i postrožiti još. Trebalo bi opet aktivirati Goli otok. Sve koji krše mjere hapsiti, od radnika i seljaka, do poštene inteligencije. Kao u dobra stara vremena. Mjere bi trebali provoditi ministar unutarnjih poslova Božinović i potpredsjednik Vlade za ljudska prava Milošević. I trebalo bi omogućiti da se riba lovi online, a i pomidori da se na taj način sade, kako bi se rizik od zaraze sveo na najmanju moguću mjeru.

VL
Avatar cros
cros
21:57 02.02.2021.

Sve te "NEKE" države imaju očajnu situaciju sa vrisom, ali to nije slučaj sa Hrvatskoj!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.