Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marku Vidakoviću sudi se zbog ubojstva
Povratak na članak

'Molila sam mamu da se razvede od oca, ali nije htjela'

Vidaković je i prije završio na sudu zbog obiteljskog nasilja.

Komentari 3

HY
Hygeia
19:26 19.10.2015.

U toj drzavi nista ne ide bez alkohola,od 100 ljudi 95 ih je pijano .Strasno kakve strahote mnoga djeca moraju gledati umjesto da uzivaju u bezbriznom djetinjstvu i roditeljskoj ljubavi.Te zene uopce nerazumijem koje sa takvim pijancima zive.Umjesto da sese razvedu,odlaze i vracaju se sve dok do takve strahote ne dode.Nikada se nebi htjela druziti sa alkoholicarima,agresivcima i vulgarnim osobama.Gledam tu u HR.alkohol se pije kao da vodu piju,sve nesto jako zedna nacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.