Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Moj se sin u ratu nije borio za zločinačku organizaciju. Sramota!

Hrvatska Srpkinja, humanistica poznata po apelima za mir, nakon prvostupanjske presude hrvatskim generalima u Haagu

Komentari 49

DR
drznedaj
15:31 21.04.2011.

MA da KUrcula, novoosnovana drzava bi trebala imat Srbe kao konstitutivan narod. Po cemu, zato jer je Srba bilo 12% od cjelokupnog stanovniistva? Zato jer su ponapijali pa palo nekom na pamet to? Srbi su dobili ista prava kao ii sve nacionalne manjine, a danas vidimo da su ta prava vec nego prava koja ima \"obicni\" Hrvat. SA konstitutivnosti padala bi vam na pamet razna \"odcepljenja\" i slicne p... arije. Mada, ni to vas nije sprijecilo da na mrtvima stvarate svoju zlocinacku paradrzavu.

VL
KL
klanac
15:30 21.04.2011.

bravo gospođo, znao sam da ima ljudi među vama koji drugačije misle, samo malo ih je,

VL
OZ
ozy
15:44 21.04.2011.

Ne slazem sa gos. O.Carevic kaze daje srbkinj nije istina ona je Hrvatica pravoslavne vjere.kad cese jednom hrvati nacit stoje drzavljanin astoje vjera

VL
OB
-obrisani-
15:21 21.04.2011.

po dkurculi ispada da su svi srbi u hrvatskoj, koju smatraju svojom domovinom i vjerni su joj, prečani isprani tuđmanovom ideologijom. dok one koji su poslušnici miloševićeve naci-fašističke ideologije vrli podanici i pripadnici srpske nacije! ovakvo totalitarno razmišljanje potvrđuje ne samo da si patološki mazohist nego da si i vrhunski sadist čak i nad pripadnicima srpske nacije u hrvatskoj! takvi kao ti su zaslužni za bijeg njih 150 000 \'95. u kolovozu.

VL
BM
Boris Markovic
15:14 21.04.2011.

Ja vas razumem Prof Cerovic i zelim vama i vasoj porodici sve najbolje.

VL
DU
Deleted user
15:42 21.04.2011.

gresni miloje,kurcula,kamocemo ,poirot itd = admin

VL
OB
-obrisani-
15:32 21.04.2011.

zapitajte se srbi gdje vam žive sunarodnjaci iz hrvatske, a pogotovo oni sa kosova! jesu li im \"draže\" barake ili kuće gdje su živjeli normalno! pitajte mladića, karađića i njihove obitelji je li žive kao Vi u barakama i jedva spajaju kraj s krajem?! jeli vam kriva velikosrpska ideologija ili hrvatsko i kosovsko pravo na samostalnost?! razmislite dobro u tim vašim barakam 2x2 i soc pomoći ako je uopće dobivate jer kako čujem u srbiji ima službeno kako bi vi rekli zvanično negdje oko 750 000 nezaposlenih. jesu li vam i za to krivi hrvati?

VL
FU
funkipuppi
15:53 21.04.2011.

Zakacih ja dolje samo jedan dokument sa yutubea u kojem Tudjman svojim glasom kaze da Srbi nestanu i bih cenzuriran. Nikad vam nece uspjeti krivotvoriti povijest.

VL
FR
fran108
15:35 21.04.2011.

svaka vam čast gsp.carević. intervju za čistu peticu. da su hrvatski političari (jude) bile u rovu. kad su fijukali meci i padale granate. nebi se tako odnosili prema domovinskom ratu. vašem heroju sinu laka hrvatska zemjla. navek on živi ko zgine pošteno.

VL
BM
Boris Markovic
15:36 21.04.2011.

@thekurcula: Slazem velikim delom tvog posta koji se tice promena u Hrvatskoj nakon dolaska Tudjmana. Slazem se sa tvojim zakljuckom da \"Ne mogu ja odobravati ništa što je protiv mene. osim ako nisam patološki mazohista\". Prof Cerovic ima drugacije vidjenjenje situacije od tebe (i mene). Ne mogu da kazem da joj zavidim na zivotnoj sudbini. Iz sveg srca joj zelim sve najbolje.

VL
OB
-obrisani-
15:46 21.04.2011.

ovo nije odbrana domovine....ovo je odbrana zlocina i genocida.....fuj....ne brani se tako domovina.....ne....domovina se brani lepotom.....

VL
TO
tomicro
15:40 21.04.2011.

Postovana gospodjo svaka cast na komentaru, i ja sam imao par prijatelja iz Zagreba,srpske nacionalnosti koji su isli ratovat za Hrvatsku. Pitanje VL, zasto niste objavili da se Mesic vratio sinoc iz Kine, izdajica je danas cak bio vidjen i u svom uredu. Treba ga locirat,ispitat i po brzom postupku uhitit, mozda najbolje i najpametnije odmah transferirat kod njegovog prijatelja pukovnika Gadaffija.

VL
Avatar cera
cera
15:21 21.04.2011.

Triba kupit drva mislim balvane i rasporedit ih bratiji evo ide uskrs pa d mogu balvanijadu ponovo da prave

VL
OB
-obrisani-
15:43 21.04.2011.

Gospodjo Carevic ,svaka vam cast....... Tako se ljubi i brani domovina.

VL
TH
thekurcula
15:09 21.04.2011.

U redu sve to ali zašto vi ovu ženu predstavljate kao Srpkinju? Po čemu je ona Srpkinja? Ona je znači, po vama, kao Srpkinja podržala degradiciju Srba po Tuđmanovim HDZ-om? Pravite što ste napisali pravi je propagandni cirkus i svako ko zna sabrati dva i dva to vidi. Ako stranka na vlasti prevodi srpsku etničku zajednicu iz statusa konstitutivnog naroda u status nacionalne manjine (da sad ne idem u sve druge degradicije građana srpske nacionalnosti koje su sledile otkako je Tuđman osvojio vlast, ostanimo samo na ovome), kako onda vi možete tvrditi da to odobrava neko ko je Srbin? Najviše što iz toga možete izvući da to odobrava neko ko bi se, po imenu i prezimenu, po roditeljima, itd. mogao svrstati u Srbe, ali neko ko intimno nimalo nije Srbin. Ne mogu ja odobravati ništa što je protiv mene. osim ako nisam patološki mazohista.

VL
DU
Deleted user
15:54 21.04.2011.

Grešni SISOJE! Bolnica Vrapče spremna je da te primi! Ima jedan slobodan krevet!

VL
OB
-obrisani-
15:54 21.04.2011.

POLITICARI su najveci Zlocinci -prevaranti i trgovci OPIJUMA....

VL
OB
-obrisani-
15:57 21.04.2011.

ajde da vidim da neki univerzitetski profesor velica hitlera,mladica,ma koga god,bilo gde na svetu.....na sta ovo lici.....dr. nauka,pre svega treba da bude humanista....da poslusa brujunske transkripte....mislim....sta drgo reci coveku koji svojim ocima i usima ne veruje......ona i dalje pravda genocid....fuj....al dobro,baba ko baba,majka ko majka......

VL
OB
-obrisani-
15:59 21.04.2011.

kurcula tvrdi......\"Ako stranka na vlasti prevodi srpsku etničku zajednicu iz statusa konstitutivnog naroda u status nacionalne manjine (da sad ne idem u sve druge degradicije građana srpske nacionalnosti koje su sledile otkako je Tuđman osvojio vlast, ostanimo samo na ovome), kako onda vi možete tvrditi da to odobrava neko ko je Srbin?\'................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kao prvo ,posto ste bili na vlasti i u Hrvatskoj uvecali ste broj srbovllaha u Hrvatskoj za barem 30 % ) popisima NASELJENIH srba na ognjista politickim i ekonomskim etnocidom ptotjeranih Hrvata....... Pogledajte samo Knin....prije WWI tu je bilo jedva 15 % pravoslavaca da bi taj broj dosegao 80 % prije domovinskog rata......Ali ni to vam nije bilo dovoljno bando jedna komicetnicka ,pa ste podigli oruzje na Hrvatsku drzavu. Prijeko nam je potrebno UKINUCE ABOLICIJE za sve koji su podigli oruzje na Hrvatsku. Ako je Tudjman bio zlocinac kako Haag tvrdi ,tada ne vrijede ni zakoni koje je donio ( pod prisilom)....... Pocnimo iz pocetka ,ukinimo aboliciju..... Nisu li svi koji su imali oruzje u rukama direktno odgovorni za smrt 16,000 Hrvata i 45,000 osakacenih, za 45 milijardi dollara nacinjene stete ,itd,itd,itd

VL
OB
-obrisani-
16:01 21.04.2011.

Vec ih je 12,000 a uspostavom HPC bit ce ih 60,000.....PRAVOSLAVNIH Hrvata google- Hrvatska Pravoslavna Zajednica

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.