Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

Mogući komadići metala: S polica se povlači i Rio Mare Tunjevina u maslinovom ulju

11.08.2021.
u 15:58

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podatcima

Ministarstvo poljoprivrede opozvalo je u srijedu, zbog mogućih komadića metala u sadržaju, proizvod podrijetlom iz Italije Rio Mare – Tunjevina u maslinovom ulju, 80gr. – pakiranje 2x80gr, LOT broja L21127, najbolje upotrijebiti do 31/12/2025.

Proizvod, kako se navodi, nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane

Detaljniji podatci o opozivu proizvoda dostupni su na mrežnim stranicama https://www.orbico.hr/hr/novosti-detaljno/notice-withdrawal-and-recall-of-a-product-from-the-market.

Prema podatcima o proizvodu proizvođač je BOLTON FOOD S.P.A., Via L. Einaudi 18/22, Italija, dobavljač je Bolton Croatia d.o.o., Šarengradska 9, Hrvatska, a distributer Orbico d.o.o., Zagreb.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.

VIDEO Širi se strahoviti toplinski val sa Sjeverne Afrike na jug Europe

Ključne riječi

Komentara 4

FM
fmica
17:53 11.08.2021.

pa ko to kupuje,kolko košta trebal bi dobiti talijansko državljanstvo kad kupiš konzervu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije