Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golem potencijal
Povratak na članak

Mogu li zelena radna mjesta spasiti našu ekonomiju? Europa već ide u tom smjeru

Obrazovani radnici iz škverova i rafinerije mogli bi imati posao, a to bi se proširilo i na druge grane

Komentari 2

BR
Branitelj2020
19:36 27.11.2020.

Da je takozvana zelena energija konkuretna tada bi se širila. No nije. To su skupi i nepouzdani izvori energije pa tako vjetorturbine ne proizvode električnu energiju kada prestane puhati vjetar a fotonaposnke čelije ne proizvode struju kada nema sunca. Takve izvore enegije čovječanstvo je imalo 3000 godina sve dok James Watt nije izumio parni stroj. I nakon toga to isto čovječanstvo je napustilo tu "zelenu" energiju brzinom svjetlosti. I do danas se ništa nije promjenilo osim masovne lažne propagande koju bi mi strašno skupo trebali platiti. Tu se piše o investiciji od 160 milina funit za otvranje 2.000 radnih mjesta . Pa to je 80.000 funti tj. 100.000 eura za jedno radno mjesto. Strašno skupo. A ukinuli bi najmanje 10.000 postojećih radnih mjesta. I mi ovako siromašni bi to trebali platiti.

VL
DU
Deleted user
21:07 27.11.2020.

Fuzijski reaktor radi nova generacija nuklearnih reaktora bez mogućnosti zagađenja radi bez problema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.