Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlji zapad
Povratak na članak

'Moderni pirati' i 'agenti s crnim fondovima' u borbi za respiratore i maske

Od Vučića do Cuoma i sada Nijemaca sve se više čuju glasovi o modernom piratstvu na globalnom tržištu medicinske opreme

Komentari 11

Avatar Observer
Observer
15:38 04.04.2020.

Narod pazljivo ceka u redu , u tocnom odstojanju 2m i pristaje da mu politicari operu mozak. Nemojte zaboravit svoj mobitel da mogu provjeriti da li ste poslusni.

VL
IM
Immanuell
14:52 04.04.2020.

Kako brzo civilizacija bude zamijenjena pljačkom i lihvarenjem........ Kriza ne traje ukupno ni mjesec i pol već je počeo grabež...... Ne smijem ni zamisliti što bi se dogodilo da je smrtnost ovog virusa 30%....... Ljudi bi se otvoreno ubijali po ulicama.

VL
Avatar Observer
Observer
15:29 04.04.2020.

Nama ce Arapi "donirati" i besplatno dostaviti u Zagreb

VL
Avatar Observer
Observer
15:38 04.04.2020.

Narod pazljivo ceka u redu , u tocnom odstojanju 2m i pristaje da mu politicari operu mozak. Nemojte zaboravit svoj mobitel da mogu provjeriti da li ste poslusni.

VL
RE
reborn
08:39 06.04.2020.

I Hrvatska je naručila medicinsku opremu prije par tjedana, pa ju nisu propustili dalje upravo iz Njemačke... A sada kuknjava kada netko istom mjerom lupa po njima... EU je sramota, a ne unija.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:46 04.04.2020.

kod nas komunisti iz HDZ zabranjuju nabavu opreme za zaštitu te huškaju na poduzetnike zato jer je roba poskupila ......u prevodu plaše da u međuvremenu skupina BORG nabaviti robu

VL
GL
glogovkolac
14:42 04.04.2020.

"Postoji i ventolin koji brzo regenerira disanje.Prošle godine imao gripu sa svim karakteristikama ove zaraze i ventolin mi je omogučio disanje.

VL
Avatar herbe
herbe
14:16 04.04.2020.

Tomislav Krasnec svaka ti čast za širenje laži da je AV rekao ovako nešto. .....Među prvima je o tome otvoreno progovorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je 27. ožujka objašnjavao u TV kamere kako je “donio odluku da pošaljemo našeemo naše ljude sa crnim fondovima da riješavamo stvari širom svijeta”. Pod “riješavamo stvari.....Jedini glavni pirati su vaši SADistički "prijateljii saveznici" Kao i neke eUropske države koje su pokrale sanitarni materijal namenjen Italiji.

VL
WI
wimamaniania
14:15 04.04.2020.

Jedini kriminalci, trgovci robljem, migrantima, i svim i svacim, su ovi banditi gore iz Brisela, to su sve njihovi kriminalci, gangsteri, mafijasi sirom svijeta. Oni su razvalili citav civilizirani svijet, sve mafije za njih rade gore u Briselu, to je sve njihova prljava rabota, sa Njemackom na celu bande.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.