Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Trut:

'Mobilizirali smo pripadnike civilne zaštite u četiri grada, nadzirat će provođenje mjera'

Damir Trut
Marko Lukunic/PIXSELL
27.11.2020.
u 23:11

Mobilizirani pripadnici civilne zaštite trebali bi provoditi nadzor u shopping centrima, kafićima...

Pomoćnik ministra unutarnjih poslova Damir Trut potvrdio je da MUP mobilizira pripadnike Civilne zaštite Grada Zagreba u borbi protiv koronavirusa.

Mobilizacija se ne provodi samo u Zagrebu, dodao je.

– Jučer smo mobilizirali pripadnike Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite u Rijeci, Zagrebu, Splitu i Osijeku, a zadaća će im biti da nadziru provođenje mjera koje je izdao Stožer – rekao je Trut za vijesti.hr.

Mobilizirani pripadnici civilne zaštite trebali bi provoditi nadzor u shopping centrima, kafićima, možebitno i na tržnicama i u tramvajima, dakle u svim sferama u kojima od ponoći vrijede strože mjere.

– Obilazit će, nadzirati i upozoravati, dakle sve ono što Civilna zaštita i radi proteklih osam mjeseci. Trenutno ih je 77 – rekao je Trut.

VIDEO Nove mjere koje vrijede do 21. prosinca

Komentara 14

KA
kajbum
23:51 27.11.2020.

Volio bi vidjet kako ce civilna zastita naplacivat kazne. Jos ce ih ljudi istuc

Avatar AlPoS
AlPoS
06:53 28.11.2020.

Gospodo iz dana u dan iritirate ljude, ne zato što se ne žele držati mjera već zato što imate čudne i nedosljedne kriterije. Primjer su vam otvorene crkve, trgovački centri i javni prijevoz. Kako mislite da se vozi u javnom prijevozu 40% kapaciteta u Zagrebu kada je to nemoguće već nakon početne stanice u špicama? Zašto zatvarate teretane, a crkve su otvorene? Zatvarate obični kvartovski kafić, a otvoren vam je City Centar. Gospodo iz Stožera i Vlade snosite najveću odgovornost za sve ovo, jer ste govorili da držite stvari pod kontrolom, da imate razrađene planove, da ste pobijedili virus i slične gluposti. Vi ste gospodo hrpa kalkulanata kojima manipulira politika na dnevnoj razini i najodgovorniji ste za sadašnje stanje još od ljeta sa klubovima, procesijama i kolonama.

ZZ
Zeko_zna
00:03 28.11.2020.

Večeras nikad puniji grad, toliko o tome kako su Zagrepčani doživjeli Plenkovićevo licemjerno obraćanje naciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije