Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada misa
Povratak na članak

Mnoštvo vjernika slavilo s mladim svećenikom

U dugoj procesiji vlč. Ivicu do župne crkve u Lepoglavi dopratili su članovi obitelji, brojni vjernici, svećenici i članovi mjesnih udruga

Komentari 4

NE
newform1
14:11 04.07.2011.

Jarnjak ih je do 90. poslije Mlade mise slao u zatvor, a sad glumi...pametnjakovića. Krv crvena, ali knjižica po potrebi!

VL
AM
amajda16
16:15 04.07.2011.

Da je bar on jedini to radio.Kad smo kod toga.Ali to nema veze sa ovim člankom.Ja ovom mladiću želim da ostvari životom ono što je uzeo za geslo,a to nije lako,Danas je biti djelatni,aktivni,javni kršćanin-katolik možda ,zbog sofisticiranih metoda napada-teže nego u doba Nerona.Ali Isus je rekao \"Ne bojte se onih koji mogu ubiti samo tijelo.....\".

VL
KU
kumpare
21:31 04.07.2011.

on može jer ima kvadratastu glavurinu.....!

VL
NO
noni
01:08 05.07.2011.

iskreno se divim ovom mladom svećeniku, ne znam šta te mlade ljude ponuka u životu da se zarede.....od srca želim mu sve najbolje u životu ;-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.