Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. OBLJETNICA OLUJE
Povratak na članak

Mnogi će motriti hoće li u Kninu biti cijela Vlada, ali i član SDSS-a

Komentari 4

BO
Bogodol
07:06 22.07.2020.

U Knin treba doći sa željom u srcu i čiste duše, a to Pupovac nema, njemu treba zabraniti da ide u Srbiju na "žalopojku Oluje" ili mu zabraniti povratak. Dolazak Pupovca i Miloševića u Knin će zaprljati proslavu Oluje koja je čista i blistava pobjeda dobivena uz pomoć Božje providnosti. Pupavca treba izpitati koja je njegova uloga u ubojstvu doktora Šretera te da se razjasni njegova smrt. Mislim da ni Milanoviću nije mjesto u Kninu bez obzira što je u ulozi predsjednika Hrvatske Države (samo to i ništa više) jer kako će reagirati kada se pojavi zastava HOS-a sa starim i časnim hrvatskim pozdravom ZA DOM SPREMNI ili će sigurnosne snage odstraniti sve što sliči oznaci HOS-a. Proslava Oluje treba biti kao zvjet, a na zavjet se ide čiste duše i otvorenog i razdraganog srca, a to sigurno nemaju Pupovac, Milošević, Milanović i još mnogi drugi i nije im mjesto u Kninu, a također i Vukovaru ili Blajburgu, Jazovki i drugim stratištima gdje su kosti nevinih hrvatskih žrtava.

VL
ST
stefj
02:16 22.07.2020.

Pupovac će biti u Beogradu, kao i svake godine. Ništa se neće promijeniti, zar netko stvarno misli da je Srbija odustala od svojih ciljeva i da Pupovac nije tu da ih provodi?

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:30 21.07.2020.

Mnogi će motriti hoće li u Kninu biti cijela Vlada, ali i njen najbitniji dio član SDSS-a.

VL
BE
Beskucnik
10:15 22.07.2020.

Plenki ce nevoljko doci u knin , pupovac i njonjo idu kod Vucica , a glavni zapovjednik ce slucajno prespavat sve skupa , najveca proslava bit ce u Dublinu , ja vrtim na raznju nesto a pozvao sam i veterane i Irce ,koji znaju o Hrvatskoj vise nego pola vlade , stvarno bi bila ironija da ispred vlade RH ,Srbin Milosevic podigne zastavu u Zagrebu , kao cin poraza i dovrsetka okupacije , dok veterani u Dublinu dizu zastavu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.