Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesna reakcija

Mladoženja prvi put trebao vidjeti buduću suprugu, a kada se okrenuo imao je što vidjeti

podvala mladoženji
Foto: Anna Morrison Photography
1/4
26.11.2018.
u 17:35

Fotografije s vjenčanja Davida i Brianne Hofmann postale su hit na internetu, a sve zbog podvale koju su mladenka i kum smislili za mladoženju

Fotografije novopečenog bračnog para Davida i Brianne Hofmann postale su hit na internetu nakon što je mladenka odlučila nasamariti svoga budućega, odnosno sadašnjega supruga.

David je, naime, prije samog vjenčanja čekao svoju mladenku, no umjesto nje, ugledao je najboljeg prijatelja u vjenčanici.

Njegova reakcija bila je urnebesna. Mladoženja nije mogao doći do zraka od smijeha kada je ugledao svog dlakavog prijatelja, a trenutak je zabilježila fotografkinja Anna Morrison koja je fotografije objavila na svome Facebook profilu.

– U tom trenutku sam bio nervozan. Pokušavao sam se smiriti jer sam prvi put trebao vidjeti svoju mladenku. Očekivao sam da ću vidjeti Briannu, no kada sam se okrenuo ugledao sam Timmyja u vjenčanici. Bio je blijed i dlakav i mi se jako puno volimo, no ne na taj način. Srušio sam se od smijeha – ispričao je mladoženja za Daily Mail.

Mladenka i kum Timmy dogovorili su se da će napraviti podvalu mladoženji Davidu nakon što su vidjeli koliko su mu smiješne slične scene s vjenčanja koje je gledao na internetu. Kako je to izgledalo možete pogledati u priloženom videu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ada
Ada
22:25 26.11.2018.

Majko mila, na što vi spadoste! Pa ovaj se čak i smije na silu!

IV
ivica.vranjic
07:03 27.11.2018.

Smečernjak

Avatar Roy Bean
Roy Bean
01:20 27.11.2018.

Autor: Karolina Lubina ili Draškićka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije