Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasac u akciji

Mladoženja prekinuo govor na svadbi i spasio život gošći koja se gušila

Spašavanje tijekom svadbe
15.09.2015.
u 11:54

Codyjeva supruga rekla je kako će zbog ovog događaja svoj poseban dan zauvijek pamtiti

Baš tijekom govora mladoženjinog kuma na vjenčanju 30-godišnjeg vatrogasca Codyja Campbella i njegove odabranice Kelly netko se počeo gušiti. Codyjev instinkt za pomaganje odmah je proradio te je reagirao u sekundi i od stola potrčao do 60-godišnje žene koja se gušila.

– Čuo sam kako netko viče: "O, moj Bože, ona se guši!"... Izveo sam Heimlichov zahvat i nakon pet ili šest puta iz grla joj je izletio komad mesa – ispričao je mladoženja za abc7news.

Njegova supruga Kelly ispričala je da je Cody bez imalo oklijevanja otrčao do rođakinje koja se gušila i spasio joj život. Nakon što su joj oslobodili dišne puteve rođakinja se zahvalila mladoženji što joj je spasio život, nakon čega se slavlje nastavilo.

Vatrogasac Cody ispričao je novinarima da je rođakinja nakon svega ipak pojela odrezak do kraja.

Codyjeva supruga rekla je kako će zbog ovog događaja svoj poseban dan zauvijek pamtiti. – Spasiti nekome život na vlastitom vjenčanju, to je nešto što ćemo pamtiti zauvijek, nešto posebno – rekla je Kelly Campbell.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

>> Primjećujete li nešto neobično na ovoj fotografiji s vjenčanja?

>> Mladenka nije očekivala što će svećenik učiniti tijekom vjenčanja

Komentara 1

Avatar @promatrač
@promatrač
12:34 15.09.2015.

Koji hrabar tip... čak je prekinuo govor i par koraka potrčao da bi babi iz grla istisnuo sočni komad krnetine. Najvjerojatnije će mu Obama za to ove godine priljepiti neki ordenčić na grudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije