Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U BUKOVSKOM

Pijani mladić pokušao remenom zadaviti baku i djeda

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.10.2017.
u 21:25

Tridesetogodišnjak je uhićen te prijavljen zbog kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju te ubojstva u pokušaju.

Istražni zatvor određen je 30-godišnjaku iz sela Bukovsko, nedaleko Siska, koji je u pijanom stanju pokušao zadaviti baku i djeda. Nedjela je mladić počinio u srijedu, 27. rujna, oko 13,40 sati u obiteljskoj kući u kojoj živi s roditeljima te bakom i djedom.

 U pijanom je stanju prvo prišao djedu koji je sjedio na stolici u kuhinji i bez ikakvog povoda, uz prijetnje da će ga ubiti, stezao mu remen oko vrata, no u svojoj namjeri da ga ubije nije uspio jer se djed uspio osloboditi i pobjeći iz kuće.

No, pijani mladić nije tu stao nego je izašao van kuće i došao do svoje 82-godišnje bake, koja je teško pokretna zbog bolesti, te i nju pokušao ubiti, bez ikakvog povoda, stavivši joj remen oko vrati i daveći je. U tome je mladića spriječila njegova majka koja ga je odgurnula od bake.

Tridesetogodišnjak je uhićen te prijavljen zbog kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju te ubojstva u pokušaju. Sudac istrage Županijskog suda u Sisku prihvatio je prijedlog županijskog državnog odvjetništva da se mladiću, zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, koje je potrebno ispitati, te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, odredi istražni zatvor.

Komentara 4

IL
ilijan1a
22:01 01.10.2017.

Strašno, po nekim normalnim normama taj nikada nebi trebao više vidjeti slobode.

SV
svojaja
22:01 01.10.2017.

Ovoga ce biti sve vise i vise, posto su ljudi nemocni da se bore protiv onih koji ih dovode u ovo stanje, a to su politicari, pa iskaljuju bijes na slabijima od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije