Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJEKAO GA

Mladiću (24) određen istražni zatvor nakon što je mačetom pokušao ubiti 32-godišnjaka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
13.07.2021.
u 20:42

Tužiteljstvo je preciziralo da je 24-godišnjak u pijanom stanju vrijeđao i potom odvukao 32-godišnjaka na obližnju livadu

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 24-godišnjaku koji je osumnjičen da je u subotu oko 22 sata na terasi kafića u Prečkom mačetom pokušao ubiti 32-godišnjaka, priopćilo je tužiteljstvo.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je priopćilo da je 24-godišnjaku određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Tužiteljstvo je preciziralo da je 24-godišnjak u pijanom stanju vrijeđao i potom odvukao 32-godišnjaka na obližnju livadu gdje ga je nekoliko puta udario po glavi i tijelu, nakon čega je napadnuti pobjegao prema svojem stanu.

Napadnuti 32-godišnjak se zatim vratio do 24-godišnjaka od kojeg je zatražio da ga pusti na miru, odbacivši pritom sjekiru koju je ponio sa sobom.

Mlađi muškarac je potom ponovno izvrijeđao 32-godišnjaka i izvadio iz prtljažnika svojeg automobila mačetu kojom ga je porezao po desnoj ruci.

Nakon što se napadnuti muškarac počeo udaljavati, napadač ga je sustigao i oteo mu sjekiru koju je zajedno s mačetom odnio u prtljažnik te se odvezao s mjesta događaja, dodalo je tužiteljstvo.

VIDEO Predstavio se kao šef policije pa starici ukrao 100,000 kuna!

Komentara 1

PA
parampa
06:33 14.07.2021.

pa zasto s jadnim macetom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije