Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš ih ne voli

Policiji vikao da su đubrad pa skinuo gaće i pokazivao spolovilo

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
27.09.2019.
u 09:16

Smirio se tek nakon upozorenja policijskog službenika koji mu je rekao da se odjene

Momak imena Petar (23) iz okolice Koprivnice doista ne voli policiju, a pogotovo prometne policajce. Kad su ga 10. siječnja oko 10.30 zaustavili zbog prometnog prekršaja nakupljeni bijes je jednostavno eskalirao u ekshibicionistički incident.

Prema presudi Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici razjareni Petar je vikao 'đubrad jedna, možete mi se napušiti k….', a nakon toga je u prostorijama očevidne ekipe i skinuo hlače pa gaće te policajcima Milošu, Ivici i Matiji pokazivao svoje spolovilo. Smirio se tek nakon upozorenja policijskog službenika koji mu je rekao da se odjene, prenosi Podravski.

Sutkinja Dubravka Končar Brodarić Petra je proglasila krivim te mora platiti kaznu u visini 750 kuna. Ako u roku od mjesec dana plati 500 kuna, što su dvije trećine kazne, sud će mu kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti, a tu je i 150 kuna sudskih troškova.

Možda bi Petar prošao i blažom kaznom da se koji puta pojavio na zakazanu raspravu i tako sutkinji iznio svoju obranu ili se pokajao zbog nedjela.

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:46 27.09.2019.

Hm, svakakvih ima. Momak očito ima malog, pa ga ne pokazuje ženama, da ga ne ismijavaju. A i možda misli da organima reda mora pokazivati svoj red veličine, pa će valjda, oni reći sutkinji da se samo šalio. Meni su čudne kazne. Je da je ovo bedastoća, ali, ovih dana čitamo da neki drski vozači idu u zatvor, moraju plaćati 92 000 kuna globe, oduzima im se vozačka, ako je uopće dobiju. A ovdje neka crkavica koja ostavlja čudnu poruku. Dakle, na policiji se možeš izživljavati i vrijeđati ih za siću, ali pazi!!!! Ako voziš 30 više od ograničenja, - ne gine ti pržun, gdje ti može ispasti sapun na tuširanju, pa bi mogao imati i trajne mentalno-higijenske posljedice.

DM
domagoj.maricic.90
09:32 27.09.2019.

Kazna će mu bit umanjena ako ne ponovi dijelo😁😁😂

SV
sveznam1
09:35 27.09.2019.

Sutkinjo u kojem clonku KZ-rh se navodi da se ponasnje prema sluzbenim osobama kaznjava ovim ili onime?Nigdje ..iz kojeg vi zaKona uzimate te presude imate li vi neki svoj zakon ne napisani ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije