Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA ODLUKA

Ukrali mu pušku iz automobila, policija će kazniti i njega

Lovačka puška/Ilustracija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 15:10

Kako je pušku držao suprotno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, protiv nemarnog vlasnika bit će podnesen optužni prijedlog sudu.

Nepoznata osoba ukrala je u petak u mjestu Turjanski lovačku pušku iz otključanog osobnog automobila gospićkih registracija, javlja PU ličko senjska. 

Puška je vlasništvo 44-godišnjaka s područja Čavle koji je imao dozvolu za nju.

Međutim, kako je vlasnik držao oružje suprotno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja, protiv 44-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu. Zbog toga oduzet će mu se dozvola o posjedovanju oružja te će dobiti globu. 

Video: Policija zaplijenila 341 kilogram marihuane na graničnom prijelazu Karasovići

Komentara 3

DU
Deleted user
15:32 23.09.2019.

Iz otključanog auta. ? Pa nemreš vjerovati 🙄

HR
hrkljus
08:26 24.09.2019.

Ma kakva kazna, oduzmite mu lovacku dozvolu trajno, oduzmite oruzje, naplatite debelu kaznu i strpajte najmanje tri godine u corku. Za primjer drugima. Sta bi bilo da netko sa tim oruzjem ubije nekoga, a jos stigne.

DO
dopizdilomi
16:39 23.09.2019.

Odlično. Primjenite isto to i na druge stvari. Pijan sjeo za volan i nekoga ubio isto je kao da je uzeo pištolj i nekoga utokario.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije