Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petosatna drama u Zagrebu

Mladića koji je prijetio da će skočiti sa 8. kata, smirio je dolazak oca

Mladić
Foto: Pixsell
1/10
26.12.2009.
u 19:21

Svako malo izlazio je na prozor, bacao stvari i vikao tražeći odvjetnika, kriminalističku i vojnu policiju te kamere.

Rastrojeni 25-godišnjak K.B. danas je nakon višesatne drame mirno pustio specijalnu policiju u stan na 8. katu u Lastovskoj 17 u Zagrebu i odveden je kolima Hitne pomoći.

K.B. je u stanu bio sam i od 15 sati držao u napetosti obitelj, djevojku, policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć prijeteći da će skočiti, razbijajući prozore i bacajući namještaj i boce.

Vikao je i da mu je djevojka oteta. no ona je bila na mjestu događaja i pokušala nagovoriti da se spusti s prozora.

Policija je potvrdila da se mladić zatvorio u stan. S K.B. razgovarao je i pregovarač iz MUP-a, a nemili događaj završio je oko 20.30 sati kad je mladić pustio u stan oca i nakon toga policiju, rekao je jedan od susjeda.

Komentara 11

Avatar hudikadr
hudikadr
20:49 26.12.2009.

Šteta stakla na autu ! Sigurno nije njegov , kaj misli da će mu se cura vratit nakon ovog ?

TU
tupslav
05:07 27.12.2009.

Komad ga nije smirila nego otac.. Sigurno zna da mu vise nece dati.

OB
-obrisani-
20:37 26.12.2009.

Krleža a jesi mu zamrljao facu,,,,doduše malo kasno jer si ga prije pokazao ali to je tak na balkanu, bolje ikad nego nikad, ko ga beje možda bu prošlo, budale iz EU sigurno nisu primjetile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije