Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SISKU

Mladić vrijeđao policiju pa mu u kući našli marihuanu, amfetamine i kokain

PU sisačko-moslavačka
10.02.2021.
u 12:29

Uhićen je i doveden u nadležnu policijsku postaju na kriminalističko istraživanje

U ponedjeljak, 8. veljače oko 23.30 sati, u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, policijski službenici su u parkiranom vozilu zatekli 25-godišnjaka iz Siska pod vidnim utjecajem alkohola odbio alkotestiranje te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

Uhićen je i doveden u nadležnu policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kao i vozila te je pronađeno i oduzeto 114,5 grama marihuane, četiri komada ectasy-a, 3,3 grama amfetamina i 4,6 grama kokaina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će zbog počinjenog prekršaja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Komentara 1

AH
ahstovasmrzim
12:51 10.02.2021.

"Pretrazivali" mu kucu, jer ih je uvrijedio. Da, po osnovanoj sumnji da bi mogao doma imati jos kakvih uvreda protiv policije. Klasicna "cek, sad cemo ti naci doma stogod dopa, pa ces vidit sto lajes". Uvjerljivo kao i ona "samoubojstva" ekipe koja puca na policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije