Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Mladić ukrao automobil, vozio se po Zagrebu, pa ga na kraju i zapalio

požar automobil Sesvete zapalio
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
16.04.2020.
u 13:40

Automobil je prije tjedan dana ukrao u Vatrogasnoj ulici na Črnomercu, a potom je s njim otišao do Sesveta i tamo ga uništio

Što je motiviralo 22-godišnjaka da ukrade automobil, vozika se okolo u njemu te ga nakon toga zapali, pitanje je na koje će on možda odgovoriti tijekom istrage. U međuvremenu, zagrebačka policija ga je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila za krađu i općeopasnu radnju.

Sumnjiči ga se da je 9. travnja u večernjim satima u Vatrogasnoj ulici ukrao VW Polo kutinskih oznaka. Automobil čija je vlasnica 24-godišnjakinja bio je na parkiralištu, a mladić je razbio staklo na suvozačevim vratima, ušao u vozilo i odvezao se.

Vozio se okolo, da bi potom automobil ostavio u Sesvetama gdje ga je namjerno zapalio. Automobil je u potpunosti izgorio, a mladić je malo nakon događaja nađen i uhićen.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:28 16.04.2020.

Mi smo kao srednjoškolci krali yugića od jednog penzionera navečer za izlazak, a ujutro bi ga natankali i vratili. Djed se valjda čudio kako yugić nešta ne troši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije