Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivanje detalja tragedije

Izbo je poznanika pa u sumanutom stanju istrčao u dvorište i počeo bacati bicikl

osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
30.10.2015.
u 10:42

Prije nego što je skočio s krova zgrade 27-godišnjak iz Slatine izbo je nožem, sumnja se, svog 31-godišnjeg poznanika.

– Mlađi muškarac došao je u stan starijega u Strossmayerovoj ulici u Osijeku, došlo je do verbalnog sukoba, pri čemu je 27-godišnjak više puta ubo nožem 31-godišnjaka – priopćio je Tomislav Gal, voditelj službe općeg kriminaliteta PU Osječko-baranjske. Nakon što je izbo poznanika, mladić je istrčao u dvorište i, sumanut, iščupao je jedan bicikl koji je lokotom bio zaključan i lancem vezan za ogradu. Bacio ga je na tlo.

Ozlijeđeni je muškarac, nastavio je, uspio izaći u prizemlje, gdje mu je pružena pomoć.

– Počinitelj je otišao u zgradu, popeo se na krov te skočio i počinio suicid – naveo je Gal.

Na upit zna li se zašto je 27-godišnjak sasvim gol trčao zgradom pa se takav i ubio, Gal kaže kako postoji sumnja da je bio pod drogama no to će tek utvrditi vještačenja. Da je bio pod opijatima, sumnja se i za drugog muškarca.

Obojica su otprije poznata policiji, među ostalom, i po nasilju. Ranjeni i dalje ima ozljede opasne po život.

>>Gol trčao stubištem pa skočio s krova, sustanar mu ozlijeđen

>>Policija primila dojavu o maltretiranju pa zatekla tijelo: Sin (57) nožem ubio majku (78)

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ShuPac
ShuPac
11:37 30.10.2015.

Nadovezao bih se na Hygeia-u - mislim da je cijela država i odgoj otišao kvragu - naša kći je krenula u 1. razred osnovne i supruga jučer dođe kući i komentira kako je razgovaala u trgovini s majkom jednog dječakaa koji ide s našom kćerkom u razred. I žena sva ogorčena i ljuta komentira kako je učiteljica dala popis lektire. I onako retorički, sva u čudu postavlja pitanje: ''A što je s djecom koja ne čitaju? Jel njoj palo na pamet d aneka djeca ne žele čitati?!'' ... moja supruga to prepirčava i ne zna bi li se smijala ili plakala nad sudbinom tog dječaka koji će sigurno biti odgojen na način da je čitanje knjiga bezvezna radnja koju treba izbjegavati - od ovog slučaja do onog s ponosom zbog boce piva vrlo je malen korak ... nažalost

HY
Hygeia
11:27 30.10.2015.

Svaki dan se pitam dali tu u HR.ima barem 10% ljudi koji nisu pod alkoholom,opijatima.Roditelji su slika svojoj djeci,i kad sin s 14 godina drzi pivu u ruci i pije po kojekakvim festovima i roditelji ponosni,inace nije musko.To sam ljetosljetos tu vidjela i bila sokirana,a onda kad se takve stvari dogadaju onda strahota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije