Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške posljedice nereda

Mladi Torcidaš koji je u neredima dobio moždano krvarenje se izvukao. Borio se za život, a sad je pri svijesti

EKSKLUZIVNO: Potukli se Boysi i Torcida, ozlijeđeni muškarac ležao na ulici
Foto: PIXSELL
1/4
01.11.2022.
u 14:45

Dvojica navijača zadobila su teške ozlijede, a najgore je prošao mladić (21) iz Podstrane, koji je bio životno ugrožen. Imao je moždano krvarenje.

U masovnoj tučnjavi koja je izbila u nedjelju u Zagrebu među navijačima Lokomotive i Hajduka prije utakmice ta dva kluba ozlijeđeno je više ljudi. Neki su ležali na ulici nakon makljaže u centru grada, čekajući pomoć, a te kadrove jučer smo ekskluzivno snimili nakon navijačke makljaže. Bio je to novi u nizu izgreda huligana koji osim međusobno ratuju i s policijom, a situacija se zaoštrava od Desinca i propucavanja pripadnika Torcide nakon napada na policiju. Ako se nastavi u ovom tempu, realno je da ćemo imati i prve žrtve na ulici prije nogometnih utakmica. 

> Komentar: U navijačkim izgredima još nema mrtvih. Jedinu žrtvu hrvatskih stadiona ubio je sustav i betonski zid metar do igrališta 

Nakon incidenta privedeno je 50 navijača od stotinjak koliko ih se fizički sukobilo koristeći pri tome razna pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje.

Dvojica navijača zadobila su teške ozlijede, a najgore je prošao mladić (21) iz Podstrane, koji je bio životno ugrožen. Imao je moždano krvarenje. Sad je dobro, pri svijesti je i oporavlja se, doznaje 24Sata iz KBC Sestre Milosrdnice.

Masovna tučnjava BBB-ovaca i Torcide navodno je bila unaprijed dogovorena. Policija je istražni zatvor odredila za 15 uhićenih, dok su ostali pušteni da se brane sa slobode.

Policija je inicijalno privela 64 navijača - skupinu koja je pripremala napad u novom Zagrebu i skupinu koja se tukla na Trešnjevci. Šestoricu BBB-ovaca, koji su u Novom Zagrebu planirali napad, preduhitrili su građani koji su ih vidjeli s palicama pa su obavijestili policiju. Kako njih šestorica nisu ostvarila svoj naum, zaradili su samo prekršajne prijave, navodi Slobodna Dalmacija

Od privedenih iz obračuna na Trešnjevci, 35 navijača brani se sa slobode uz kaznene prijave za izazivanje nereda i sudjelovanje u tučnjavi, a izrečene su im i mjere opreza javljanja policiji.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

VIDEO: Često trljate oči? Evo zašto biste trebali prestati s tom lošom navikom

Ključne riječi

Komentara 32

ME
medvedgrad
15:34 01.11.2022.

Glupani. Ostati invalidi ili umrijeti jer sa svojih 20-ak godina im je netko oprao mozak.

Avatar links
links
16:27 01.11.2022.

u kaveze u Maksimir i pokazivati djeci do proljeća...

NA
najposebniji
16:28 01.11.2022.

Kao da taj mladi Torcidaš nije išao nekome razbiti glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije