Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznuda u dubravi

Mladić iznudio od poznanika iz kvarta 3300 kuna

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
06.04.2012.
u 22:40

Navodni dug je sa 50 narastao na čak 700 eura. Osumnjičeni je oštećenom prijetio na ulici, zvao ga i slao mu SMS-ove

Sandro Č. (19) kazneno je prijavljen zbog iznude od maloljetnika iz Dubrave, kvarta u kojem obojica žive. Cijela je priča počela još u siječnju kada je Sandro Č. ispred kafića prišao svojoj žrtvi te joj rekao da mu duguje pedeset eura.

Dodao je da ovaj ima rok do Valentinova vrati mu navodni dug. Vjerojatno kako bi oštećenog još bolje \"uvjerio\" da mu mora dati novac, osumnjičeni je ovome još i prijetio SMS-ima. Prijetnje su trajale do 15. veljače kad su se ponovo sastali pred kafićem. Maloljetnik je tada predao Sandru Č. tristo kuna.

Osumnjičeni nije bio zadovoljan iznosom pa je nastavio tražiti još novca. Žrtvi je prijetio na ulici te ga je zivkao telefonom, a uz to je i povećavao iznos koji mu je oštećeni trebao predati. Ponovno su se sreli 25. ožujka oko 20 sati, a osumnjičeni je maloljetniku tada oduzeo sedamsto eura u različitim apoenima. Nakon toga je slučaj prijavljen policiji. Sandra Č. se sumnjiči za štetu od 3300 kuna, a nakon dovršetka obrade odveden je pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tiran
Tiran
14:06 07.04.2012.

Mislim da je ovo najniži ljudski talog

DU
Deleted user
14:22 07.04.2012.

Kamatar početnik.... Sad će u zatvoru ispeći zanat... Čudno kako je policija efikasna za 300 kn a ne može stati na rep kamatarima u autima od par sto tisuća eura... Bez legalnih prihoda naravno...

Avatar dariodario551
dariodario551
16:46 07.04.2012.

Poćetnik u Najpoznatijem HR Biznisu. S 25 godina starosti postaće još jedan HR Milioner Svi ćemo mu se diviti, kao i svima takvim,Raićima,Pašalićima,Todorićima,Antićima i ostalim bankarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije