Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MURSKO SREDIŠĆE

Maloljetnik ozlijedio majku, ukućanima prijetio da će ih ubiti

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.11.2019.
u 20:36

Maloljetnik se nalazi u istražnom zatvoru, a predloženo je da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od bijega i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, kažu u DORH-u.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podnijelo je Općinskom sudu prijedlog za izricanje odgojne mjere 17-godišnjaku zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje i tjelesne ozljede. On je 5. kolovoza 2019. u Murskom Središću, nakon verbalnog sukoba sa svojom sestrom, s kuhinjskim nožem i drvenom letvom u ruci prijetio ukućanima da će ih sve ubiti, a majku koja ga je pokušala zaustaviti je ozlijedio.

- Maloljetnik se nalazi u istražnom zatvoru, a predloženo je da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od bijega i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a predloženo je i da se maloljetniku izrekne odgojna mjera upućivanja u odgojni zavod - kažu u DORH-u.

Komentara 5

ZI
zip123
00:23 27.11.2019.

Nekad je roditelj znao kako postupiti i bilo je dovoljno samo jednom.

DU
Deleted user
20:40 26.11.2019.

maloljetnik iz sitnica...????

OB
ObrenM
22:48 26.11.2019.

Zasto se okomljujete na maloljetno dijete.Treba im dati jos vecu zaštitu,a roditelje kaznjavati i za krivi pogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije