Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun

Mladić izboden nožem, pronađen na stepenicama u lokvi krvi

Pula: Mladić izboden u zgradi u Zadarskoj ulici
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
08.02.2020.
u 16:42

Neslužbeno, radi o sukobu dvojice mlađih muškarac iz Pule. Motivi obračuna nisu poznati.

Policija je danas oko 11.05 sati zaprimila dojavu da je u zgradi u Zadarskoj ulici u Puli pronađen ozlijeđeni mladić. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

- U tijeku je očevid i policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja. Traga se za osobom koja se dovodi u vezu s ovim napadom - izjavila je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač koja nije navela nikakve druge pojedinosti o tom događaju.

Pula: Mladić izboden u zgradi u Zadarskoj ulici
1/8

Prema neslužbenim informacijama mladić je uboden nožem, a pronađen je na stepenicama zgrade u lokvi krvi, piše Glas Istre i dodaje kako se, neslužbeno, radi o sukobu dvojice mlađih muškarac iz Pule. Motivi obračuna nisu poznati.

Prema informacijama iz pulske bolnice, mladić je tijekom dana operiran, i izvan je životne opasnosti.

Komentara 7

PR
prajdali100
17:19 08.02.2020.

Možda se radi o obračunu tipova koji se još nisu integrirali u naše društvo.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
21:59 08.02.2020.

imena, prezimena?? nije valjda da su to samo neki 'mlađi muškarci', da to možda nisu baš oni 'mlađi muškarci'...

MA
marli
20:32 08.02.2020.

U Pulu i Istru je došao najgori šljam iz tko zna otkud su došli, koji zaostaje iz najgore rupe iz srednjeg vijeka i remete i uništavaju tamošnje autohtono stanovništvo... Strašno je to tko sve tamo drži kafiće i apartmane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije