Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI GA UKUĆANI

Polio benzinom kuću punu ljudi: Želio zapaliti bivšu suprugu i cijelu kuću

Sud u Čakovcu/Ilustracija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
04.12.2019.
u 20:13

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 48-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja i dovršenja kaznenog djela

Uhićen je 48-godišnjak koji je s kanistrom punim benzina u rukama zaprijetio da će zapaliti bivšu suprugu i cijelu kuću.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 48-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela pokušaja dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prijetnje. Tereti ga se da je 28. studenog u obiteljskoj kući u okolici Čakovca nakon verbalnog i fizičkog sukoba s bivšom suprugom, držeći u rukama kanistar s benzinom, više puta zaprijetio da će zapaliti nju i cijelu kuću.

Potom je, navode u DORH-u, pred šestero ukućana počeo iz kanistra prolijevati benzin i krenuo prema kaminu u namjeri da prolije benzin po vatri i time izazove požar, no ukućani su ga, srećom, uspjeli spriječiti i udaljiti iz kuće. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 48-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja i dovršenja kaznenog djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije