Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u Osijeku

Mladić i djevojka pokrali i istukli pijanog Baranjca

kolodvor
Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
09.12.2019.
u 13:48

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnji hrvatski državljanin priveden je pritvorskom nadzorniku - izvijestila je policija

Alkoholizirani 62-godišnjak iz Belog Manastira srušio se na pod čekaonice željezničkog kolodvora u Osijeku. Iskoristili su to 26-godišnji mladić iz Bilja i 20-godišnja djevojka iz Zagreba.

Oni su mu, naime, prišli, zadali mu više udaraca nogama u tijelo i potom iz odjeće ukrali više stotina kuna i osobnu iskaznicu, izvijestila je u ponedjeljak PU osječko-baranjska. Zbilo se to u petak oko 23.30 sati, a kako se sve odigralo preko puta zgrade Policijske uprave, alarmirana je odmah i policija.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnji hrvatski državljanin priveden je pritvorskom nadzorniku - izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivanjela52
09:46 10.12.2019.

Dardjanski socijalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije