Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije daleko stigao

Uz prijetnju pištoljem opljačkao ljekarnu u Dubravi, na izlazu ga svladali građani

pljačka
Foto: screenshot 24 sata
05.11.2019.
u 10:47

Muškarac je djelatnicama zaprijetio pištoljem i uzeo nekoliko tisuća kuna te se dao u bijeg. No, već pri izlasku iz ljekarne zaustavila su ga dvojica građana

Nije daleko stigao razbojnik koji je uz prijetnje pištoljem jučer oko 20 sati opljačkao ljekarnu u Ulici Mirka Deanovića u zagrebačkoj Dubravi.

On je djelatnicama zaprijetio pištoljem i uzeo nekoliko tisuća kuna te se dao u bijeg. No, već pri izlasku iz ljekarne zaustavila su ga dvojica građana, pišu 24 sata.

Muškarci su pljačkaša srušili na pod te pozvali policiju.

– Novci su bili porazbacani, a dvojica muškarca "stisnula" su pljačkaša na pod. Muškarci su ga zadržali dok nije stigla policija – rekla je očevitkinja.

Policija je potvrdila pljačku.

– Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad zaposlenicama (21, 26) i otuđio nekoliko tisuća kuna. Prilikom izlaska iz ljekarne, počinitelja su svladala dvojica građana koji su ga uspjeli zadržati do dolaska policijskih službenika – objavila je PU zagrebačka.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
soovls
10:59 05.11.2019.

A budale, ide raditi nerede po Dubravi. Taj sigurno nije iz Dubrave.

ZO
Zooltan
22:44 05.11.2019.

išao je preko reda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije