Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća kod Zadra

Mladić autom naletio na 55-godišnjaka koji je hodao uz cestu. Na mjestu je poginuo

nesreća
Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija
01.11.2020.
u 09:39

Doznajemo da vozač nije bio pod utjecajem alkohola,  no zadržan je na kriminalističkom ispitivanju zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom

Sinoć oko 18, 45 u teškoj prometnoj nesreći poginuo je 55-godišnjak na državnoj cesti kod Tromilje nakon što je na njega dok se kretao uz rub ceste automobilom naletio 23-godišnji vozač automobila. Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin nam je rekla da je uz policiju očevidom rukovodio i županijski državni odvjetnik.

Doznajemo da vozač nije bio pod utjecajem alkohola,  no zadržan je na kriminalističkom ispitivanju zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije