Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR

Sletio s autom zbog velike brzine: Poginuo vozač (23), dvojica putnika teško ozlijeđena

Policija/Ilustracija
Tomislav Miletic/PIXSELL
22.12.2018.
u 15:05

Svi sudionici prometne nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar

U prometnoj nesreći u subotu ujutro u Bjelovaru poginuo je 23-godišnji vozač, dok je dvoje putnika u autu  22-godišnjak i 20-godišnjakinja teško ozlijeđeno,  javlja bjelovarska policija.

Do nesreće je došlo u 6 sati u Ulici Petra Biškupa Vene kada je 23-godišnji vozač Renault Megana bjelovarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine sletio izvan kolnika. Potom je vozilo udario u betonsko-metalne ograde dviju obiteljskih kuća, prevrnuo se na bok i udario u stup javne rasvjete gdje se zaustavio.

Svi sudionici prometne nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je 23-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda umro, dok su 22-godišnjem putniku i 20-godišnjoj putnici utvrđene teške ozljede.

 Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru u ponedjeljak će se provesti obdukcija poginulog 23-godišnje vozača, i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće. Ovo je osma žrtva na prometnicama bjelovarsko-bilogorske županije u ovoj godini, navode iz bjelovarske policije.

Pogledajte i video - Kamera ispred tunela snimila nevjerojatan prizor, kako mu je to uspjelo?

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
20:46 22.12.2018.

Sletio s autom?

Avatar Kljusar
Kljusar
18:31 22.12.2018.

hvala bogu nije se dugo mučio

TH
thu
17:11 22.12.2018.

Vozačka nekultura je velika, posebice u Zg gdje je frekfentan promet ... Ekipa se nemilice (dok ti čekaš u koloni kao i svaki pošteni građanin da se upali dopunsko zeleno) , uredno se ubaci ispred tebe, obilaženja i uletavanja bez pokazivača smjera da ne govorim.... Jučer su me tako razjeb... da sam danas pripremio ispod sica tokarenu baseball palicu, zlu netrebalo... Neodgojenih dotepenaca je puno previše, kao i Uberovih taxia ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije