Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava

Mladić (29) u splitsku bolnicu došao s prostrijelnom ranom

hitna pomoć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
18.08.2019.
u 09:48

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja i istraživanje je u tijeku.

Muškarac (29), javio se u nedjelju oko 5.30 sati na Hitan prijem splitske bolnice i zatražio pomoć zbog prostrijelne rane ruke, izvijestila je policijska postaja Kaštela. 

Da se radi o Josipu B. koji je ustrijeljen metkom u nadlakticu, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. Za sada ranjeni muškarac nije iznio nikakve pojedinosti događaja, no prema prvim informacijama propucan je na predjelu Labinske Drage. Navodno je bio u vozilu kada je na njega pucano iz vatrenog oružja.

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja i istraživanje je u tijeku.

Komentara 4

IT
I-To
10:44 18.08.2019.

Postali smo sramotan narod a tako se i vani govori i piše a hoćemo da smo turistička zemlja.

BO
borcanac
21:17 18.08.2019.

Pokusaj samoubistva iz zasjede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije