Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Mladić pao u kanjon Čikole: Mještani su čuli zapomaganje

Spašavanje
HGSS
12.09.2018.
u 14:17

Muškarac je u padu zadobio višestruke ozljede i spašavatelji su mu pružili prvu pomoć te ga izvukli nosiljkom, a u 00.15 sati preuzela ga je Hitna pomoć.

Zapomaganje muškarca koji je pao u kanjon rijeke Čikole u utorak oko 22.15 sati na području Nonine mlinice čuli su mještani koji su potom pozvali šibenski HGSS.

- Muškarca smo našli na dnu betonirane kosine koja ide ispod pruge, na dubini od 60 metara. Kad smo došli do njega bio je pri svijesti, ali u stanju trenutnog šoka, pa nam nije mogao reći dakle je pao - rekao je za 24sata Anton Vukičević iz HGSS-a.

Čim je stigla dojava, jedan spasioc je hitno sišao u kanjon Čikole, s drniške strane gdje se ljudi inače šeću, a onda je shvatio da muškarac zaziva s druge strane rijeke te je pozvao četvoricu spasioca koji su pronašli unesrećenog. Muškarac je u padu zadobio višestruke ozljede i spašavatelji su mu pružili prvu pomoć te ga izvukli nosiljkom, a u 00.15 sati preuzela ga je Hitna pomoć.

U ovoj zahtjevnoj noćnoj akciji sudjelovalo je pet pripadnika HGSS Stanice Šibenik, po četvero pripadnika policije i vatrogasaca te obitelj i mještani kao i djelatnici HMP, javili su iz HGSS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar IgorBr
IgorBr
14:20 12.09.2018.

Jel to u Zaggggorriiii, na izvorrrrruuu?

DU
Deleted user
22:39 12.09.2018.

Ja sam mislio da je Mladić u Haagu???

MA
markro3
18:30 12.09.2018.

Nitko normalan nema što tražiti na tom mjestu, još u tu uru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije