Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKOJ

Mladić (22) navečer parkirao svoj BMW pa ujutro u čudu gledao u kakvom ga je stanju zatekao

Before G7 Summit 2022
Foto: Angelika Warmuth/DPA
1/2
16.06.2022.
u 17:32

Ukupna šteta iznosi oko 20.000 eura, a policija pretpostavlja da su lopovi izrezali dijelove vozila iz motornog prostora

Nepoznati počinitelji prije dva tjedna opustošili su BMW koji je bio parkiran u njemačkom gradu Hildenu. Ukrali su dijelove vozila vrijedne nekoliko tisuća eura, a policija provodi istragu kako bi pronašli počinitelje.

Kako javlja Fenix Magazin, 22-godišnji muškarac 3. lipnja je parkirao svoj BMW 3 na parkiralištu na Lindenplatzu u Hildenu. Idućeg jutra imao je što vidjeti - s automobila mu je netko ukrao haubu, nekoliko dijelova iz motornog prostora, cjelokupnu opremu te ručicu mjenjača. 

Foto: Njemačka policija

Ukupna šteta iznosi oko 20.000 eura, a policija pretpostavlja da su lopovi izrezali dijelove vozila iz motornog prostora. 

Pretpostavljaju i da su lopovi vozili veće vozilo kako bi prevezli dijelove, a mole i svjedoke da ih kontaktiraju. 

>> VIDEO Objavljena lista zemalja čije će kompanije najviše pogoditi rat u Ukrajini. Evo na kojem je mjestu Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 9

NI
nipos
21:04 16.06.2022.

Preskočio sam informaciju da se Krešo odselio u Njemačku.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:27 17.06.2022.

Vidjel sam mahere kaj to naprave za 20 minuta. I tu se nemre nikaj. Nek nazove osiguranje i ceka da mu auto sloze nazad. Bar su mu kotaci ostali

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:13 16.06.2022.

Ne želim biti van teme ili biti bez osjećaja, ali i ovaj vozač popularnog njemačkog vozila ne zna parkirati u crte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije