Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Mladić (18) bez vozačke jurio automobilom i zabio se u stablo, čudom preživio

prometna nesreća
Foto: PU Istarska
07.01.2020.
u 13:27

Vozaču je bila izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, no to ga nije spriječilo da sjedne za volan

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 4. siječnja, oko 23.45 sati na području Pazina teško je ozlijeđen 18-godišnji mladić.

On je, naime, vozio automobil Peugeot pulskih registarskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Kretao se iz smjera Žminja prema Svetom Petru u Šumi.

Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad automobilom te prešao na suprotni trak i prednjim dijelom automobila udario u stablo, izvijestila je PU istarska.

Vozaču je pružena pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju, a protiv njega će policija podnijeti optužni prijedlog.

Komentara 7

Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:05 07.01.2020.

Nema druge, nego zapljena vozila, teže će nabaviti drugo vozilo, nego što će ga spriječiti oduzeta vozačka! Ovaj je ni nema jer nije položio, a i da je položio i da mu je oduzeta, što bi mjenjalo na stvar, jer bi i dalje upravlja?. A ako bi mu netko dao vozilo da ga vozi i toga isto treba kazniti!

Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:00 07.01.2020.

Pun je Internet snimaka gdje se balavurdija snima i hvališe dok jure gradskim prometnicama, za to ih nagrađuju likovima, zato nije ni čudo da nam sad više građana stada u prometu nego tijekom Domovinskog rata?

PL
plavi123
14:07 07.01.2020.

OPET??!??????? pa dokle više pas mater

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije