Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Mladić (16) napao 13-godišnju djevojčicu i lakše ju ozlijedio

zlostavljanje
Davor Puklavec/PIXSELL
10.04.2019.
u 09:27

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenog 16-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za nanošenje tjelesne ozljede

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom starim 16 godina koji je 7. travnja oko 20.30 sati u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu fizički napao 13 - godišnju djevojčicu.

- Ozljede su joj u varaždinskoj Općoj bolnici okvalificirane kao lakše - kažu u PU varaždinskoj. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenog 16-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za nanošenje tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:28 10.04.2019.

Dragi naš Beti Ivči, pa ti nas nasmijavaš do suza. Otkada su 16-godišnji derani mladići? Pa onda je i ta napadnuta klinka djevojka jer ženska čeljad ranije sazrijeva od muške. Ovako pak, da je mladić napao djevojčicu, zvuči kao daa je vijest napisala Jelena Veljača glavom i bradom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije