Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mladi vozač izazvao stravičnu nesreću u Međimurju u kojoj su poginule tri osobe

Tragična nesreća u Međimurju
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
31.10.2019.
u 09:39

U bolnici su baka i unuka koje su izvan životne opasnosti.

Policija je jutros izvijestila o prometnoj nesreći s tri poginule osobe u Međimurju. Jučer oko 12.25 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice 22-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vratišinca u smjeru Peklenice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio tome što je padala kiša, stanju i osobinama ceste – mokrom kolniku, zavoju i nizbrdici, zbog čega je pri izlasku iz zavoja, na ravnom djelu ceste, na uzdužnom cestovnom nagibu, izgubio nadzor nad vozilom.

– Nakon toga se vozilo zanijelo, prešlo na prometni trak namijenjen prometu vozila iz suprotnog smjera i udarilo u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 66-godišnjakinja sa šireg područja grada Mursko Središće.

Video: Očevid nakon prometne nesreće u Međimurju

Na mjestu prometne nesreće, nažalost, utvrđena je smrt 22-godišnjeg vozača i putnice u njegovu automobilu, 23-godišnjakinje sa šireg područja grada, dok je u Županijskoj bolnici Čakovec preminula putnica iz drugog osobnog automobila, 77-godišnjakinja sa šireg područja grada Mursko Središće. Vozačica drugog osobnog automobila i putnica iz njezina automobila, maloljetnica s područja Međimurske županije, vozilom hitne pomoći prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede – kažu u PU međimurskoj. 

U bolnici su baka i unuka koje su izvan životne opasnosti

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca te pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društva okolnih naselja. Očevid je obavila općinska državna odvjetnica u Čakovcu.

Ključne riječi

Komentara 16

TA
tatamlata
10:11 31.10.2019.

Ne daj bože da se radilo o starijem vozaču. Već bi bilo stotinu komentara kao "tko mu dade dozvolu, svima iznad 60 uzet dozvole, liječnički svaka tri mjeseca , vozi a jednom nogom je u grobu" itd ;)

Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:41 31.10.2019.

Evo ja predlažem da mladi vozači dobiju obavezu ići na psihijatrijski pregled svakih šest mjeseci, a trajnu vozačku dozvolu da ne dobiju prije navršene dvadeset i pete godine.

CH
chemica
10:15 31.10.2019.

Kad je to nekakav polumrtvi penzić izazvao sličan masakr? No, kad se već prijeti da ih treba masovno slati na liječničke preglede da se vidi koliko su sposobni za vožnju, dok balonje svako malo izazovu genocid u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije