Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uklete zidine?
Povratak na članak

Mladi turist (20) pao s neosvijetljenih i neograđenih zidina uz noćni klub, unatoč čestim padovima Grad ih nije zaštitio!?

Radeta pretpostavlja da mladić kada je sjeo na zid pomislio da je iza njega ravna površina jer je cijeli prostor u mraku i neosvijetljen

Komentari 2

Avatar gusjenica
gusjenica
13:44 07.07.2022.

Ovi u gradu Zadru su više ergela nego uprava.

VL
PP
Poznavatelj Prilika
12:56 07.07.2022.

direktna kaznena odgovornost načelnika jedinice lokalne samouprave koja je dopustila javno korištenje prostora bez provođenja zakonom propisanih mjera sigurnosti, naravno - UNESCO ne brani provođenje mjera zaštite i osiguranja života i imovine, UNESCO zabranjuje samo uništavanje i gospodin je u pravu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.