Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriće
Povratak na članak

Mladi Ogulinac u ekipi koja je na tragu lijeka protiv raka

Belgijski znanstvenici više godina rade na cjepivu, a među njima je i Eduard Dolušić.

Komentari 5

MD
mara-danda
19:10 24.02.2012.

od ovog sigurno ce i celavima kosa narasti

VL
Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
20:37 24.02.2012.

Sada je EDUARDO Hrvat?! da je neki klosar onda ne bi bio Hrvat ni po koju cjenu.. a da i Nikola Tesla je bio Hrvat..!

VL
VI
Vito
06:17 25.02.2012.

Mladi Ogulinac u ekipi koja je na tragu lijeka protiv raka Koje li bizarnosti... OBJAVA: 24.02.2012 / 17:02 znanstveno otkriće iznimne važnosti A uopće nije na prvoj stranici... Novnarima je bitnije reklamirati nekakav auto, nego na prvu stranicu staviti ovui ovu vijest... Sramota za urednika i novinarakoji se nije izborio datavijest bude prva...

VL
VI
Vito
06:18 25.02.2012.

Puno je bitnije znati da je pljakaš švicarskih dijamanata Hrvat... Koga zanima lječenje?

VL
ED
EdiDolusic
14:42 25.06.2018.

Moje ime nije Eduardo već Eduard; u svakodnevnom životu Edi. Rođen u Zagrebu, porijeklom iz Gorskog Kotara, odrastao u Ogulinu. Svi pradjedovi i prabake Hrvati, dalje ne znam. Toliko o prebrojavanju krvnih zrnaca, ako je to baš toliko bitno. ... A ćelavima od ovoga kosa sigurno neće narasti, niti je čudotvorno, ali zato ima realne nade da - kroz određen broj godina, istraživanja traju dugo - pomogne bar nekih od tisuća ljudi koji svake godine obole od raznih vrsta raka. Više ne mogu reći, već godinama nisam više na tom projektu... Lijep vam dan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.