Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Mladi jastreb u kampanji Ive Josipovića

Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, podržao je kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika RH, te ušao u SDP-ov tim za predsjedničku kampanju.
17. studenoga 2009. u 22:22 57 komentara 3936 prikaza
branko borković
Foto: Arhiva VL

Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, podržao je kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika RH, te ušao u SDP-ov tim za predsjedničku kampanju.

Borković kaže kako se s Josipovićem susretao na različitim političkim događajima te da je uvijek s njim raspravljao o stvarima koje su ga zanimale, a o kojima je Josipović mogao govoriti s pravne strane.

"Josipović je živio našu stvarnost i svojim se djelovanjem borio za pravnu državu. I danas se zalaže za onakvu državu za kakvu smo se mi borili. Jasno daje do znanja da ćemo u toj državi svi imati jednake šanse za napredak te da će se boriti protiv kriminala. Stoga sam mu se podredio kao vojnik", kaže Borković.

Borković danas živi u selu Prečno, između Zagreba i Siska, i bavi se poljoprivrednom.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO
 • tralala:

  Baš lijepo. Čovjek odgovoran za pad Vukovara daje podršku Josipoviću čija se stranka zalaže za prihvaćanje arbitraže kojom se ustupa naše more Slovencima. Ako mu se išta ne može zamjeriti onda je to principijelnost. Jednom izdajnik, uvijek izdajnik.

 • Avatar TAJSAM
  TAJSAM:

  Nemogu vjeovati mada čitam ovaj natpis. Nemogu se oteti dojmu da je primoran uči u ovu kampanju i to na strani Josipovića kad vidimo kakove je probleme imao posljednje godine, od psa i konja, svađe sa seljanima, akcije specijalaca itd.... ... prikaži još! nebi bio ni prvi ni zadnji koji se zbog straha od progona priklonio SDP-u i Predsjedniku Josipoviću pa ga mogu malo i razumjeti ali mi je to neprihvatljivo iako je bio izložen velikim pritiscima. Pozdrav dobrim ljudima

 • bili-tartuf:

  ma Josipovicá cé podrzati jos´i onih 42. 000 partizanskih-penzijonera, i 11,500 Jna-penzijonera....(iako necéju zbog starosti, svi su iznad 85 godina, viditi kraj mandata)...