Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Mladi jastreb u kampanji Ive Josipovića

Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, podržao je kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika RH, te ušao u SDP-ov tim za predsjedničku kampanju.

Komentari 57

TR
tralala
06:47 19.11.2009.

Baš lijepo. Čovjek odgovoran za pad Vukovara daje podršku Josipoviću čija se stranka zalaže za prihvaćanje arbitraže kojom se ustupa naše more Slovencima. Ako mu se išta ne može zamjeriti onda je to principijelnost. Jednom izdajnik, uvijek izdajnik.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:36 24.08.2014.

Nemogu vjeovati mada čitam ovaj natpis. Nemogu se oteti dojmu da je primoran uči u ovu kampanju i to na strani Josipovića kad vidimo kakove je probleme imao posljednje godine, od psa i konja, svađe sa seljanima, akcije specijalaca itd.... nebi bio ni prvi ni zadnji koji se zbog straha od progona priklonio SDP-u i Predsjedniku Josipoviću pa ga mogu malo i razumjeti ali mi je to neprihvatljivo iako je bio izložen velikim pritiscima. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BT
bili-tartuf
23:30 17.11.2009.

ma Josipovicá cé podrzati jos´i onih 42. 000 partizanskih-penzijonera, i 11,500 Jna-penzijonera....(iako necéju zbog starosti, svi su iznad 85 godina, viditi kraj mandata)...

VL
BE
berava
21:52 22.08.2014.

prodana dusa

VL
DI
Dr. Injanin
23:10 17.11.2009.

ima nas dosta koji ga poznajemo. nije on ono za što se godinama prodaje. on je nešto sasvim drugo. neka se čuvaju i ne okreću mu leđa.

VL
UI
Uvijek_iskreno
16:05 24.08.2014.

Kolinda nema razloga za zabrinutost, narod ce izabrati nju.

VL
TO
tomakzg
23:43 17.11.2009.

Borkoviću, pa što ti je to trebalo!? Ti kao pravi heroj iz obrane Vukovara staješ na stranu čovjeka koji se obogatio na račun pisanja haaških optužnica protiv tvojih suboraca i zemlje koju si branio!? Katastrofa!!!

VL
LU
lux020
23:55 17.11.2009.

Povijest se ponavlja.....istinski heroji bivaju iskorišteni od loših političara za njihovu promidžbu.Zar su zaista toliko glupi?

VL
RI
rija
22:46 17.11.2009.

Užas,užas Mladi Jastrebu! Zar podržavaš pisca haške optužnice za zločinački pothvat? Po toj optužnici si i ti ratni zločinac ,Mladi Jastrebu.

VL
OB
-obrisani-
22:48 17.11.2009.

Ne znam tko se to još s Borkovićem borio za Josipovićevu državu – Balkaniju. Što se može. Ljudi s vremenom izgube kompas, a neki dobiju «busolu».

VL
VD
vjer.domo
00:01 18.11.2009.

žao mi je mladog jastreba, sigurno je jadnik prolupao kada podržava čovjeka koji je kao suradnik haškog suda pisao optužnice protiv njegovih generala :(

VL
BT
bili-tartuf
00:12 18.11.2009.

da stvarno.., da ovaj gori- se zaletija, kada glasa za Cóvjecju-ribicu....Foliranta i xebivjetra...

VL
Avatar miletiml
miletiml
22:51 17.11.2009.

e moj jastrebe sto je tebi ovo trebalo, ti koji si svoj zivot svaki dan nosio u torbi stavljas se na stranu ovih lopova i kriminalaca, ne mislim samo na josipovica vec na sve kandidate, kakva je tvoja imovinska kartica, gdje su oni bili dok si ti i branitelji krvarili mani se tog posla jer trebaju te momentalno a poslije ko te j..... isto kao i kad si bio u vukovaru, anakon vukovara ko te j....... dok su neki govorili za sve me pitajte samo ne za 1. milion sramota

VL
FE
Fedele
23:06 17.11.2009.

Oduvijek se ponašao kao vrana, a nikad kao jastreb. Sada se ponaša kao kokoš ! Ima nas koji ga poznajemo dobro... i odavno ! Iz starih vremena ! Profesore, čuvajte se... da vas ne ugrize otrovnica !!

VL
WE
western01
05:48 19.11.2009.

...BORKOVIC 30 klasa RAJLOVAC JNA...hoce biti utijecajan nakon VUKOVARA e nece moci...otidji iz politike jer si bio slijepi clan partije prije prodaje NAJMILIJEGA GRADA VUKOVARA....

VL
ZA
zammy
01:20 18.11.2009.

njegova stvar uz koga će stat. fora mi je ovo s dr. Tuđmanom. da mu nije bilo ćaće, ne bi se ni znalo da postoji. bio bi neki anonimus. btw, koliko se ja sjećam njegova mama se dobro obogatila na zakladi Spasimo djecu Hrvatske, a sekica mu je drmala zagrebom, nećak mu je bio uvažen bankar, koji je izjavio da je svatko propalica tko do 25 nije zaradio par milijuna kuna. Dok je on zgrtao milijune, njegovi su vršnjaci ginuli po Hrvatskoj. I osoba iz takve familije bi trebala biti sposobna vratiti dostojanstvo. šala mala.

VL
OB
-obrisani-
22:44 17.11.2009.

I sto bi mi sad trebali podrzavati Josipovica koji je pisao optuznice nasim generalima? I zato dobivao debele pare iz Haga pa mu valjda od tamo danas imovinska kartica izgleda iznad prosjecno.

VL
OB
-obrisani-
01:39 18.11.2009.

Još jedan korak u razjedinjavanju branitelja, samo naprijed, svi imaju neke svoje kandidate kako bi upiknuli koju pinku ili neki status , je li ijedan narod pohlepniji od ovog koji živi na ovim prostorima, jedan za primorca, drugi za hebranga, treći za tuđmana , ovaj za josipovića , siguran sam da i bandić ima \"svog\" branitelja, samo naprijed, \'ko se rata sjeća još

VL
OB
-obrisani-
23:13 18.11.2009.

Je li to onaj smeće koje je pobjeglo iz Vukovara? Sada na otvorenom to smeće proziva jednog poštenog čovjeka - Ramljaka. Svaka mu čast za borbe u Vukovaru, ali on je mogao organizirati probijanje obruča za sve vojnike a ne samo za sebe i nekolicinu odabranih. Od tada stalno nekoga proziva bez ikakvog smisla, uvijek ističući kao da je on vojnik, gdje je taj borković bio poslije vukovara?

VL
OB
-obrisani-
23:24 17.11.2009.

Bit će zanimljivo pratiti kako će se ti \"veliki kandidati\", koji su svi ovako ili onako nositelji političkog status quoa, nositi s kandidatom koji kao alternativu nudi stvarnu modernizaciju Hrvatske zasnovanu na njenim kršćanskim korijenima. Nudi je na vjerodostojan način, budući da među osamnaest tisuća osoba koje su podržale Miroslava Tuđmana ima velik broj onih koji znaju kako to izvesti. Po prvi puta se jasno ocrtava demokratski savez značajnog dijela elitne hrvatske inteligencije i puka, što predstavlja \"opasnu namjeru\" o kojoj protivnici samostalne Hrvatske nisu nakon siječnja 2000.g. sanjali ni u svojim najgorim snovima. Međutim, zahvaljujući njegovoj osobnoj hrabrosti i hrabrosti svih ostalih koji su ga javno podržavali, pokušaj brisanja Miroslava Tuđmana s hrvatske javne pozornice, bez demokratskog sučeljavanja argumenata nije uspio, nego je čak počeo biti kontraproduktivan.Zato, već poslije ovog uspjeha Miroslava Tuđmana ništa u Hrvatskoj više ne će biti kao prije, a pogotovo ne ako građani Hrvatske budu dovoljno mudri da ga uskoro izaberu za novog predsjednika Republike Hrvatske.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.