Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO LJUBIČIĆ
Povratak na članak

Mladi izumitelj ima hit: Moj elektrobicikl je turistički vodič, vozaču bira rutu i savjetuje što posjetiti

Elektrobicikl komunicira s vozačem, bira mu najpogodniju rutu s obzirom na njegovu formu, vremensku prognozu i stanje baterije, savjetuje što posjetiti, gdje može jesti i piti

Komentari 4

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
21:54 04.06.2020.

Jel se može koristiti i kao podupirač za špagu za veš?

VL
SI
sisavac
07:45 05.06.2020.

baš mi je fora gledati aplikacije koje iskorištavaju google maps, i to prodaju kao svoju inovaciju.... malo dodaš tebi poznatih novosti, i eto... svijet je prepun ovakvih izumitelja, koji stvaraju dojam nekog neobično brzog i pametnog razvoja. sve je made ih china, naš izum sastoji se u šrafanju jednog gadgeta na bicikl koji je netko treći proizveo, pisanju aplikacija, što i nije neka fora, ne radiš npr. duke 3d ispočetka, ne, a niti motogp... na pitanje zašto to nas više ne radi ako je tako jednostavno, uvijek ima odgovor. u tome ne nalazi se korist za veći broj ljudi, ne može svi se baviti seoskim turizmom u ruralnim krajevima, neće lik iz jednog sela doći u drugo na vikend, netko iz grada da, al svi iz grada su sa sela, pa... :) da bi ovo bio hit, mora se prodavati u tisućama... a mi i nismo narod koji će zajašiti bicikl, i vikend provesti biciklirati po 200 km. navigacija je inače već odavno s nama. toplu vodu ne treba otkrivati. samo je koristiti.

VL
Avatar marsijaneri
marsijaneri
21:34 04.06.2020.

Koliko ih je do sada prodano? Kupci koji "čekaju u redu" nisu poznati kao sinonimi strpljenja.

VL
Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
21:36 04.06.2020.

Mladicu kad ces da uvrstis Blajburg u rutu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.