Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt KUMS-a

Mladi istražili Sisak i dali prijedloge za razvoj grada!

Sisak
Jasmina Grgurić
13.10.2014.
u 16:05

Aktivisti na šetnici uz Kupu ispisali i postavili svoje smjernice, predlažu i redizajn turističke karte

Tridesetak aktivista iz Italije, Mađarske i Hrvatske u sklopu ERASMUS+ projekta "Mladi kao resurs zajednice" sisačkog KUMS-a kroz tjedan dana istražilo je Sisak i njegove razvojne potencijale, a 20-ak smjernica kao plod svoga rada ispisali su danas na plakat te ga postavili na šetnici.

Svoje su ideje poput tjelesne nastave kroz veslanje na Kupi, redizajna turističke karte na stranim jezicima, prenamjene pogona Željezare u turističke svrhe i ostale preporučili gradskoj upravi, uz čiju se podršku ova akcija i održava. Projekt je prepoznala i sa 11.700 eura financirala Europska komisija.

>> Bitka HDZ-a i SDP-a: Žinić i Vidović idu u drugi krug izbora

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baniček
20:06 13.10.2014.

jesu rekli kolika je "pinka" za eventualnu realizaciju projekta...da se malo "pogura" projekt. ja u tome ne vidim ništa loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije