Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKOV TRG
Povratak na članak

Mladi i sindikati prosvjedovali: 'Vrijedim više u Irskoj'

Lucija Barjašić Špiler iz Matice hrvatskih sindikata izrazila je zadovoljstvo ministrovom najavom o ukidanju SOR-a i jačanju pripravništva

Komentari 20

RI
rimac444
23:39 15.09.2017.

Na žalost odgojili smo nesposobnu generaciju koja još misli da smo u komunizmu, umjesto da sami uzmu sudbinu u svoje ruke . Ova lijepa zelja pruža neograničene mogućnosti, no treba zapeti i žrtvovati se

VL
NE
Netko92
08:47 16.09.2017.

Tribalo bi sindikate ukinut, ionako nicemu ne sluze

VL
ER
Erazmo
07:06 16.09.2017.

Ja ovdje vidim samo "nabiguzuce i neradnike".Drzava je takoder kriva sto je raznoraznim nevladinim udrugama ljevicara i preudo liberala djelila godinama novac i oni vise nece raditi.Samo hoce prosvjedovati i praviti gluposti!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:03 16.09.2017.

Mlađahni skojevski posranec nula bodova, eto toliko vrijediš.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:17 16.09.2017.

Pital bi te sirote mlade kolko ih je nezaposlenih? Susjed mi išče radnike metalske i građevinske struke i nemre nikog najti. Moral bude na kraju zapošljavat Rumunje il one s Filipina....kaj o tom ništ ne veliju? Si bi debelu fotelju i klima-uređaj....sam nebi delali !!!

VL
Avatar Urbani Desničar
Urbani Desničar
05:07 16.09.2017.

Mladi "jugo-levicari", idite bre u MP3!

VL
VI
Vito
08:29 16.09.2017.

SOR, to jest mjera stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa, počeo je "napadati" klasična radna mjesta. ::: Što tome nedostaje??? __ Mladi rade, nisu na ulici __ Čak je dobro i to što za taj rad ne dobivaju novce pa nemaju niti za drogu, niti za kartu prema "zapadu", a vlasnik "radnog mjesta" ili "stručni osposobljavatelj" ima praktički besplatnu "radnu snagu" __ To nije "klasično izrabljivanje" radno sposobnih - to je "edukativno" izrabljivanje "radne snage" __ U bivšoj državi su mladi imali "učenički " i "studentski" "servis" i tako zarađivali "sa strane", ali prema zakonu. __ Ova pljačkaška organizacija koja sad vlada Hrvatskom je i pred izbore objavila kako će pomagati "poduzetnicima" pa to sad ostvaruje - šalje im besplatnu radnu snagu i oslobađa ih plaćanja poreza i prireza na "zako zaposlene". __ Jesmo li pravna država ili nismo??? __ Očito jesmo kad premijer radi što hoće, a sluge naroda se izderavaju na narod. __ Čista "demokracija" __ Sad nam još nedostaje uhićenja za ovakvo razmišljanje i objavljivanje. __ No, možda nas neće zatvarati, jer je vlasnik "večernjaka" ustrijanac pa u stvarnosti komentiramo "izvan Hrvatske", gdje i tako ne vrijede hrvatski zakoni, a demokracija se koliko toliko poštuje.

VL
LO
lovsky
10:04 16.09.2017.

minimalac u irskoj i njemačkoj je isto što i minimalac u hrvatskoj. Samo što ako se vratiš u Hrv onda vrijedi više ali tamo isto preživljavaš a ne živiš

VL
NE
Netko92
08:51 16.09.2017.

Ako nisi hdz odma si srbin ili komunist!!! Ja sam samo Hrvat i nisam uhljeb

VL
VI
Vito
08:53 16.09.2017.

Erazmo: __ Sad kreću u povećanje cijene električne energije, iako je dobit HEP grupe 2,045 milijardi kuna 2016. godine nakon plaćenog PDV-a __ To opravdavaju da cijenu nisu povećavali nekoliko godina __ Samo debili i retardirani takvo nešto mogu vjerovati - zarada im raste, a oni povećavaju cijenu kako bi zarađivali još više __ što je to nego čista pljačka naroda "opravdavana" nekakvim štetnim ugovorima __ A zakon jasno "kaže" kako vlada mora raskidati štetne ugovore koji su protiv naroda __ Samo kreteni mogu vjerovati da je povećanje cijene energenata korisno za narod.

VL
VI
Vito
08:46 16.09.2017.

Erazmo: __ U Hrvatskoj je na vlasti organizacija koja je pred hrvatskim sudom osuđena za pljačku Hrvatske. __ Čim su "prisegnuli" nastavili su pljačkati Hrvatsku - 1. povećali su prez za skoro 100 % - s 13 % na 25 % -- 2. povećali su prez na hranu PET PUTA - s 0 (nula) % na 5 % __ 3. povećai su broj krava muzara po državnim uredima uvođenjem novih sluganskih ureda (ministarstva) __ Očito si ti jedan od parazita kad braniš kriminalce - predsjenik države nije vratio državi i platio prez, nego je dobiveni novac poklonio svojoj pljačkaškoj organizaciji __ premijer je izbjegao vojsku lažima da je anemićan (slabokrvan) __ Već je to dovoljno da se takvoj organizaciji nesmije vjerovati __ Samo neuko i neobrazovano stvorenje takvima želi vjerovati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.