Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
230 kilometara od doma

Mladi Hrvat u Njemačkoj javio se ocu i tražio novac i otada mu se gubi trag

Marin Salamun
Foto: Facebook
21.06.2018.
u 10:34

Papenburg je inače od Düsseldorfa udaljen oko 230 kilometara stoga je još manje jasno što je Marin Salamun radio toliko daleko od mjesta boravka, a nema odgovora ni na ostala pitanja - je li podigao novac, gdje je otišao i što mu se dogodilo?

Marin Salamun (26) iz Pule o čijem smo nestanku u njemačkom Düsseldorfu pisali u utorak, zvao je oca prije nego je nestao kako bi ga tražio novac. 

Prema informacijama koje je konzulatu dala sestra nestalog Marina Salamuna, Nevena Salamun Grbin, mladić se javio ocu iz Düsseldorfa i rekao da je opljačkan te tražio oca da mu pošalje novac kako bi se mogao vratiti u Papenburg gdje je radio kao djelatnik jedne hrvatske tvrtke iz Pule, javlja Fenix magazin

Papenburg je inače od Düsseldorfa udaljen oko 230 kilometara stoga je još manje jasno što je Marin Salamun radio toliko daleko od mjesta boravka, a nema odgovora ni na ostala pitanja - je li podigao novac, gdje je otišao i što mu se dogodilo?

Iz konzulata su Marinovoj sestri savjetovali da nestanak prijavi hrvatskoj policiji koja će kontaktirati njemačku policiju, što je ona i učinila.

Marin Salamun je rođen 16.11. 1991. godine u Puli, visok je 185 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe, a Pulu je napustio kada je, navodno, našao posao u Njemačkoj. 

– Molimo vas da nam pomognete u potrazi za našim sinom i bratom Salamun Marinom iz Pule. Ima 26 godina, 185 cm je visok, crne kose, kratko ošišan i vjerojatno neobrijan. Zadnji put nam se javio iz Düsseldorfa 24.05.2018. i od tamo mu se gubi svaki trag. Prijavili smo nestanak našem konzulatu i policiji, ali do danas nije bilo nikakvih vijesti. Molimo pomozite nam – objavio je Slavko Salamun na Facebooku, otac nestalog mladića kada je izgubio kontakt sa svojim sinom.


 

Komentara 3

Avatar Autobusijada2018
Autobusijada2018
13:05 21.06.2018.

Jadna naša djeca kad moraju bježati iz Hrvatske da bi na zapadu radili najprljavije poslove i bili njihove sluge. A obećavali su nam 1990 da ćemo biti mala Švicarska. Sve su lagali. Lažu i dalje. Ali zato se bježanija i autobusijada tek zahuktava. Stotine tisuća Hrvate bježi od ove sirotinje i bjede tražeći sreću na bogatom zapadu.

DU
Deleted user
14:05 21.06.2018.

Nadam se da ga budu našli, ali ne veli se gdje je otišao, nego kamo je otišao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije