Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Međimurju

Mladi Gruzijac usred noći automobilom pokušao pregaziti policajca

policija
Nikola Cutuk/PIXSELL
11.04.2019.
u 11:17

Nakon što je vozač prošao kroz križanje, policijski službenik bio je prisiljen skočiti u stranu, kako bi izbjegao nalet vozila koje se potom zaustavilo. Kako je vozač i dalje pokušao nastaviti vožnju, policijski službenici su uporabili sredstva prisile i uhitili vozača

Međimurska policija izvijestila je da je u noći došlo do incidenta kada su policajci pokušali zaustaviti vozilo na cesti. Muškarac je automobilom ubrzao prema jednom policajcu koji je skočio u stranu.

"U srijedu, 10. travnja oko 1 sat na križanju cesta Trnovec, Gornji Hrašćan Macinec, dvojica policijskih službenika su uporabom svjetleće stop tablice zaustavljali vozilo bugarskih nacionalnih oznaka koje je dolazilo iz Macinca. Vozač prilikom nailaska na križanje označeno znakom „Stop“ nije zaustavio svoje vozilo, već je ubrzao te nastavio vožnju prema službenom vozilu, odnosno prema policijskom službeniku.

Nakon što je vozač prošao kroz križanje, policijski službenik bio je prisiljen skočiti u stranu, kako bi izbjegao nalet vozila koje se potom zaustavilo. Kako je vozač i dalje pokušao nastaviti vožnju, policijski službenici su uporabili sredstva prisile i uhitili vozača. Pregledom osobnih dokumenata utvrđeno je da se vozač 25-godišnji državljanin Gruzije", priopćili su iz PU međimurske.      

Protiv 25-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu, nadležnom državnom odvjetniku te je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Video: Snimka vozača koji juri autocestom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
12:35 11.04.2019.

Da nije zaštićeni manjina_c sa lažnom putovnicom ?

EL
elkomadante
12:16 11.04.2019.

oh, već sam pomislio da je neki doktor ili zubar

Avatar rubinet
rubinet
22:04 12.04.2019.

trebali su ,redarstvenici, izvući samokrese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije